Aquilani forventet bedre resultater

Alberto Aquilani er overrasket over Liverpools svake resultater denne høsten. Men han påpeker at det fortsatt er lenge igjen av sesongen, slik at det er mulighet til å rette på inntrykket.

Alberto Aquilani er bekymret over Liverpools svake resultater denne høsten, og tror det har bidratt til at det tok lang tid før han fikk starte sin første kamp for klubben. Midtbanespilleren spilte som kjent de første 76 minuttene av onsdagens kamp mot Fiorentina.

- Det har vært vanskeligere for meg, fordi laget har slitt. Det gjør det verre å komme inn i et nytt lag, uttaler italieneren til Guardian.

- Resultatene har ikke vært slik jeg forventet da jeg skrev under for klubben. Det må jeg innrømme. Jeg forventet å være med i Champions League og kjempe om sølvtøy utover våren. Men sesongen er lang, og jeg er glad for at jeg har spilt min første kamp fra start. Vi har fortsatt mye tid til å rette på inntrykket.

- Jeg frykter ikke noe tilbakeslag når det gjelder ankelen. Jeg vet den er bedre nå, så jeg er ikke bekymret på noen måte.

- Jeg har mange grunner til å være positiv når det gjelder dette laget. Det er mye som vi må forbedre, men vi har alle egenskapene som kreves for å prestere bedre. Med de spillerne som er i klubben, kan vi bare bli bedre. Det tviler jeg ikke på i det hele tatt.

- Jo mer jeg spiller nå, jo bedre form vil jeg bli. Det er sikkert. Jeg er i Liverpool for å utgjøre en forskjell, og det er hva jeg ønsker å gjøre. Å hjelpe klubben gjennom denne vanskelige perioden. Jo mer jeg får spille sammen med mine lagkamerater, jo bedre vil forståelsen bli mellom oss.