Aquilani håper å få starte mot Arsenal

Etter å ha spilt fra start mot Fiorentina, håper Alberto Aquilani å få gjøre det samme i søndagens ligakamp mot Arsenal. Italieneren innrømmer imidlertid at han er et stykke unna toppformen.

Etter å ha spilt 76 minutter i 2-1 tapet for Fiorentina føler midtbanespilleren at hans Liverpool-karriere endelig er i gang på ordentlig.

- Jeg startet en førstelagskamp for første gang på 7-8 måneder i går kveld. Det var veldig tøft, forteller Aquilani til Liverpoolfc.tv.

- Etter å ha vært så lenge borte fra fotballen er det vanskelig å være i form, men jeg er glad for den spilletiden jeg fikk. Det betyr at jeg nærmer meg. Ankelen er bedre, og jeg føler den blir bedre hele tiden. Selv om resultatet ikke var bra, så var det en god fysisk opplevelse for meg personlig, legger han til.

- Jeg kan spille bedre enn dette, men det var viktig å få en kamp fra start, og litt spilletid. Nå må jeg spille, spille, spille, for å finne meg til rette i et nytt lag.

- I første omgang følte jeg at jeg klarte meg greit, men etter en stund ble jeg sliten, men det er normalt. Nå må jeg jobbe hardt på trening for å komme i enda bedre fysisk form. Jeg håper jeg kan spille mot Arsenal.

Italieneren elsker livet i Liverpool, selv om han har tilbrakt mye tid på behandlingsbordet.

- Jeg har det veldig bra her. Det er mange gode spillere som kan hjelpe meg. Denne kampen var viktig for selvtilliten min, og det gjør noe med deg når du spiller sammen med Steven Gerrard, Javier Mascherano og de andre spillerne.