Aquilani ser frem til å spille på Anfield

Aquilani innrømmer at den utrolige stemningen mot Manch Utd øker lysten til å spille foran The Kop. Han vet at han må være tålmodig. Takker spillere og støtteapparat for hjelpen etter overgangen.

Alberto Aquilani satt ringside da Liverpool beseiret Manchester United 2-0 på søndag. Italieneren nærmer seg førstelagsdebut, og kan nærmest ikke vente med å spille på Anfield.
- Det var utrolig å være på stadion på søndag, sier Aquilani til Liverpoolfc.tv.

- Det er en av de beste kampene jeg har sett så langt. Jeg liker vanligvis ikke å se kamper på stadion når jeg ikke spiller, men jeg nøt det virkelig på søndag.

- Da jeg var i Roma, selv om stadionet var større, var det ikke samme stemningen som her. Man kan føle stemningen bedre fordi fansen er nærmere banen på Anfield.

- Det var veldig viktig å vinne mot United. Forhåpentligvis kan det gi oss mer selvtillit.

Aquilani var for første gang i aksjon for Liverpool da han spilte de siste 15 minuttene i reservelagskampen mot Sunderland i forrige uke. 25-åringen vet at han ennå er et stykke unna kampformen, men gleder seg til førstelagsdebuten.
- Det var godt å spille for reservene fordi jeg har ikke spilt på lenge, men å spille for førstelaget er noen annet. Jeg ser frem til det.

- Jeg ønsker virkelig å spille, men jeg må være tålmodig. Jeg vet at tiden vil komme for meg.

- Jeg vil bli veldig glad når jeg debuterer. Dette er jobben min, og det er hva jeg er her for å gjøre. Jeg ser frem til det.

Aquilaini er meget takknemlig for den hjelpen han har fått av spillere og støtteapparat på Melwood etter overgangen fra AS Roma.
- Jeg vil takke alle spillerne og folk klubben fordi de har vært veldig hjelpsomme siden jeg kom hit.

- Selvsagt ettersom Andrea Dossena er her og snakker italiensk, har han hjulpet meg. Men jeg vil benytte anledningen til å takke hver eneste spiller.

- Det har vært vanskelig, men nå vil jeg bygge opp selvtilliten. Jeg håper å få det beste ut av spillet mitt her.