Aquilani skadet?

The Guardian hevder at Alberto Aquilani har pådratt seg en skade i baksiden av leggen. Managertrio kritiserer Premier League for terminlisten.

The Guardian skriver at Alberto Aquilani høyst sannsynlig ikke blir involvert mot Portsmouth i morgen, noe som utvilsomt er en stor skuffelse for alle Liverpool-fans.

Avisen hevder at italieneren har pådratt seg en skade i baksiden av leggen, og at denne skaden trolig er såpass alvorlig at Aquilani ikke kan spille kamp mot Portsmouth på Fratton Park.

Trio ønsker forandringer i terminlisten
Arsene Wenger, Alex Ferguson og Rafael Benitez mener at Premier League må utvise bedre skjønn når de setter opp terminlisten, eller foreta en ren loddtrekning slik Benitez tar til orde for. Trioen mener at deres lag og supportere må ut på unødvendig lange reiser nå i disse juletider.

Wenger og Ferguson har tidligere denne uken kritisert Premier League for måten terminlisten er satt opp på, og nå følger Rafael Benitez opp den kritikken i forbindelse med Liverpools tidlige avspark på Fratton Park i morgen.

De av Liverpools supportere som tar toget til Portsmouth i morgen må forlate Lime Street senest klokken 06.45, og vil da ha en reise på ni og en halv time foran seg tur/retur. Dette altså den siste helgen før jul, som regnes som den travleste helgen i året.

- Dette er den verste tiden i året å reise på, og det er noe fotballmyndighetene må ta med sin vurdering, da det kommer til å være mange fans på veiene, og det vil kanskje snø. Dette må det være veldig lett å forandre på, uttaler Benitez til Guardian.

Benitez har allerede skrevet et brev til Premier League der lanserer en alternativ måte å sette opp terminlisten på.

- Tanken er enkel. Foreta en ren trekning før sesongen starter, og snu terminlisten i andre halvdel av sesongen, akkurat slik som det gjøres i Spania. Det vil være mest rettferdig for alle.

- I Spania er det like mange lag i toppdivisjonen som i Premier League, og man har de samme hensynene å ta overfor TV-selskapene og pressen. Når det kan gjøres der og i resten av Europa, hvor man også konsekvent spiller hjemme, borte, annehver kamp, så forstår jeg ikke hvorfor ikke dette kan gjøres også i England.