Aquilani tilbake i trening

Liverpool Echo melder at Alberto Aquilani er tilbake i trening etter leggskaden. Rekker trolig Wolves-kampen. Ingen morkaketerapi for italieneren. Liverpool FC besøkte barnesykehuset Alder Hey.

Liverpool Echo melder at Alberto Aquilani vinner kampen om å bli friskmeldt i tide til oppgjøret mot Wolverhampton 2.juledag. Midtbanespilleren har fått klarsignal til å gjenoppta treningen.

Aquilani var ikke med i 18-mannstroppen mot Portsmouth grunnet skade. Rafael Benítez avslørte etter kampslutt at spilleren hadde pådratt seg en leggskade mot Wigan, men forventet ikke et langt skadeopphold.

Midtbanespilleren skulle egentlig til "morkakespesialist" Marianna Kovacevic i Beograd på mandag, men dårlig vær førte til at flyet ble innstilt. Han fikk istedenfor behandling på Melwood, og fremgangen har vært såpass god at han deltok på trening sammen med resten av laget i går. Liverpools medisinske støtteapparat vil følge utviklingen nøye de nærmeste dagene, spesielt tatt i betraktning at spilleren slet med å bli kvitt ankelskaden han hadde da han skrev under for klubben. Hvis alt går bra, vil Aquilani være med i troppen og fylle tomrommet etter suspenderte Javier Mascherano.

Liverpool på julebesøk
Rafael Benítez, Sammy Lee og førstelagsspillerne var i går på sitt tradisjonelle julebesøk på barnesykehuset Alder Hey children's hospital. Liverpool Echo melder at Diego Cavalieri, Fernando Torres, Jamie Carragher delte ut gaver i form av leker og bøker, samt skrev autografer. Carragher, Albert Riera og Alberto Aquilani besøkte blant annet Gareth Walsh og Seren Jade Harewood som for tre uker siden ble foreldre til et for tidlig født barn. Sotirios Kyrgiakos, Emiliano Insua, Philipp Degen, Peter Gulacsi, Ryan Babel og Nabil El Zhar var også rundt på de ulike avdelingene. Bilder fra besøket er nå lagt ut på Liverpoolfc.tv.

- Vi besøkte barna og familiene og forsøkte å gi dem noe oppmuntring, uttaler Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes det er viktig på denne tiden av året, ikke bare for barna, men også for familiene. Det gir dem mulighet til å møte noen av sine idoler, og det er bra for dem.

- Spillerne vet hvor mye dette betyr for barna. Det gir dem et løft å se idolene sine når de har det dårlig. Det er veldig positivt.

- Det er noen Evertonians her, men til syvende og sist spiller det ingen rolle. De er likevel svært glade og fornøyde over å se oss. Det er virkelig bra for oss å gjøre dette besøket.

- Det får deg til å innse hvor heldig du er, og det er hyggelig å gjøre folk glade. Det betyr mye for oss, legger Pepe Reina til.

- Noen ganger vet vi ikke hva vi har, og det finnes noen mennesker som har det mye verre enn oss. Det er alltid godt å se et smil fra ungene, og også fra familiene. Det er det minste vi kan gjøre.