Arbeid påbegynnes før april 2010

Ifølge Warren Bradley, byrådsleder i Liverpool, har Christian Purslow fortalt at arbeid med nytt stadion bør kunne komme i gang før april 2010.

Liverpools byrådsleder, Warren Bradley, avslører at managing director Christian Purslow har fortalt byrådet at klubben håper å gjøre fremskritt med det nye stadionanlegget i første kvartal av 2010.

- Christian Purslow i Liverpool FC har fortalt oss at klubben bør kunne gå videre med stadionet i første kvartal neste år, sier Bradley til Liverpool Echo.

- Vi har fortalt dem at det er på tide å komme seg videre. Det har pågått for lenge.

- Jeg tror Christian Purslow har vært åpen og ærlig mot oss. Forhåpentligvis kan vi få se fremskritt i første kvartal neste år. Det er uten tvil ikke for tidlig.

Tidligere i måneden avslørte Liverpool Echo at Purslow ble tvunget til å få orden på finansieringen for å overbevise Englands søknadskomité til å inkludere Liverpool som vertsby i Englands søknad for å arrangere VM i 2018. De røde måtte bevise for FA at de kunne levere et nytt stadion og var i stand til å finansiere det.

- Bygging av stadion vil begynne når den nåværende nedgangen i banknæringen er over og det globale finansmarkedet gjenfinner likevekt, uttaler en talsmann for Liverpool FC i dag.