Arbeloa vil angripe fra avspark

Alvaro Arbeloa mener Liverpool må fortsette å spille offensivt fra start av på hjemmebane, slik man har gjort i de to siste kampene mot Real Madrid og Aston Villa.

I ni av de 14 første ligakampene hjemme denne sesongen har det stått 0-0 ved pause. I de to siste oppgjørene foran The Kop, mot Real Madrid og Aston Villa, har de røde imidlertid slått seg virkelig løs og i realiteten punktert kampen før George Sephton slår på musikken ved halvtid.

Alvaro Arbeloa mener at Liverpool nå må fortsette med å gå rett i angrep fra avspark, for å holde på den hjemmeformen som tidligere denne sesongen har sviktet og sørget for at man nå halser etter Manchester United.

- Vi hadde en virkelig god start på kampen, forklarer Arbeloa til Liverpools hjemmeside. - Jeg tror slikt spill i førsteomgangen er nøkkelen for å kunne forbedre vår form på hjemmebane.

- Hvis vi kan starte veldig bra på Anfeld kan det være viktig da en tidlig scoring gjerne åpner opp en tett kamp. Du så det mot Real Madrid i Champions League og de greide ikke å håndtere oss, slik at jeg mener vi må gjøre det i alle kampene på eget gress.

- Vi er nå nærmere toppen, men det er best at vi bare fokuserer på hvordan vi selv spiller. Vi har mye selvtillit om dagen og jeg synes vi spiller på vårt beste nivå. Vi må holde det gående og sørge for at vi er med og kjemper helt til siste slut, avslutter høyrebacken som gjorde et godt "comeback" etter skade mot Aston Villa.