Årets reservelagsspiller: Emiliano Insúa

Emiliano Insúa har blitt stemt frem som Liverpools beste reservelagsspiller i en avstemning på liverpoolfc.tv. Spearing og Németh fulgte på de neste plassene. Liverpool FC har bursdag i dag.

Emiliano Insúa har gjort store fremskritt denne sesongen. Den argentinske U20-landslagsspilleren har fått 13 opptredener for førstelaget, og vist flott spill på venstrebacken. For reservelaget var han i aksjon i åtte kamper. Supporterne ga ham 42 prosent av stemmene i kåringen av årets reservelagsspiller på liverpoolfc.tv.

Jay Spearing kom på 2.plass med 29% av stemmene. Midtbanespilleren fikk også sin førstelagsdebut, mot PSV Eindhoven i desember. Han ble dessuten byttet inn i hjemmekampen mot Real Madrid. På reservelaget presterte han stabilt uke etter uke.

Krisztián Németh havnet på den siste pallplassen, med en oppslutning på 8%, til tross for at han mistet mye av sesongen med skader.

Liverpool FC har bursdag
Liverpool FC oppsto på nøyaktig denne dagen i 1892. Da skrev John Houlding under på et sertifikat slik at klubbnavnet ble endret fra Everton Football Club and Athletic Grounds Company Limited til Liverpool Football Club and Athletic Grounds Company Limited. Den nye klubben ble imidlertid dannet 15.mars 1892. Liverpool FC spilte sin første offisielle kamp i september samme år, mot Higher Walton i Lancashire League.