Årets siste for U18

Liverpool U18 spiller sin siste kamp i 2009 når de er vertskap for Blackburn på akademiet i Kirkby kommende lørdag. Liverpool FC er en av klubbene med de laveste billettprisene i Premier League.

Det ble ingen kamp på Liverpool U18 sist helg, da bortekampen mot Stoke ble utsatt grunnet at Stoke ønsket mer tid til å forberede seg til møtet med Carlisle i FA Youth Cup i kveld, ifølge Liverpool Daily Post.

Nå står altså hjemmekamp mot Blackburn på programmet for de røde kommende lørdag. Liverpool har slitt i årets akademiliga, og Rodolfo Borrells mannskap har kun vunnet fem av sine 13 kamper og ligger nest sist i serien.

Nå håper de røde å avslutte 2009 på en positiv måte, når det er vertskap for serieleder Blackburn. Avspark på akademiet i Kirkby er klokken 12.00 kommende lørdag.

Da lagene møttes i Blackburn i oktober, spilte Liverpool sin beste kamp for sesongen, og vant noe overraskende hele 3-0 etter to sene scoringer av spissen David Ngoo og en straffescoring av James Ellison. Et lignende resultat på lørdag hadde nok passet de røde godt.

Lave billettpriser på Anfield
Liverpool FC er sammen med naboen Everton blant klubbene med lavest billettpriser i Premier League. Liverpool Echo melder at de to Merseyside-klubbene krever mindre i inngangspenger enn de fleste av sine rivaler. Evertons billettpriser varierer mellom  £32 og £35, noe som er fjerde billigst i Premier League. Liverpools billetter koster fra £36 til £38. Bare Wigan, Burnley, Sunderland og Bolton, i tillegg til Everton, har lavere priser enn Liverpool. Arsenal har de dyreste billettene. På Emirates varierer prisene fra £62.60 til £92.