Arsenal-kamp flyttes

Etter at Arsenal i kveld ble klare for semifinalen i FA-Cupen må ligakampen på Anfield få ny dato. Seier for Hammill, Lindfield og Flynn, tap for Gulacsi.

Liverpool v Arsenal omberammes
Arsenal vant 2-1 mot Hull i FA-Cupens kvartfinale. Det betyr at Arsenal møter Chelsea samme helg som man har terminfestet kamp mot Liverpool i Premier League. Det betyr at oppgjøret på Anfield vil få en ny dato.

Bra kveld for utlånsspillere
Adam Hammill (bildet) spilte 79 minutter da Barnsley slo Crystal Palace med 3-1 i The Championship og kom med det over streken i bunnsjiktet av tabellen.

Peter Gulacsi stod i mål da hans Hereford tapte 3-0 borte mot Scunthorpe. Scunthorpe er på playoff plass, mens Hereford ligger nest sist i League 1.

Craig Lindfield fikk 88 minutter, men scoret ikke, da Accrington vant 2-0 hjemme mot Port Vale.

I Blue Square Premier utenfor ligasystemet vant Wrexham 2-1 borte mot Northwich. Ryan Flynn spilte hele kampen for Wrexham.