Arsenal uten Van Persie på Anfield

Arsenal vil være svekket i angrepsvei når de gjester Anfield i desember. Robin Van Persie ute i minst seks uker. Over 7000 billetter i Blackburn.

Arsenals Robin Van Persie ble båret av banen under Nederlands privatlandskamp mot Italia i Pescara på lørdag. Nå bekrefter The Gunners at spilleren er ute i seks uker, og dermed ikke vil spille mot Liverpool søndag 13.desember.

Arsenal-spissen fikk ødelagt leddbåndene i høyre ankel da han landet forkjært etter en duell med Italia-forsvarer Giorgio Chiellini. Arsenal bekrefter på sine offisielle nettsider at hollenderen vil være satt ut av spill i cirka seks uker. 

Van Persie har vært i meget god form for Arsenal denne sesongen, og har totalt gjort åtte mål på 15 kamper.

Skaden medfører at spissen nå mister toppoppgjørene mot Chelsea nå i november, og altså ikke minst kampen mot Liverpool på Anfield.

Arsenal sliter også med skader på andre angripere. Danske Nicklas Bendter har gjennomgått en lyskeoperasjon, mens Theo Walcott har en kneskade. Det er langt fra sikkert at duoen vil bli friskmeldte i tide til å spille på Anfield.

(artikkelen fortsetter under bildet)

7095 billetter i Blackburn
Liverpool FC har mottatt hele 7095 billetter til bortekampen mot Blackburn på Ewood Park lørdag 5.desember. Disse blir solgt til sesongkortholdere som var på minimum 3 bortekamper i fjor fra kommende onsdag, 18.november. Fra tirsdag 24.november slipper så samtlige sesonkortholdere til, uavhengig av om de har vært på bortekamper tidligere eller ei. Dagen etter, onsdag 25.november, er det så fritt frem for alle fancardholdere.