Arsenals 18 utvalgte

Arsenal har offentliggjort 18-mannstroppen til kveldens kamp i Carling Cup. Senderos, Silvestre, Nasri, Bendtner og Eduardo er de mest rutinerte. Wenger mistet interessen for Aquilani.

Arsenal har bekreftet kamptroppen til møtet med Liverpool i Carling Cup. Manager Arsene Wenger har nominert en blanding av rutinerte og unge spillere. De mest kjente er Mikael Silvestre, Nicklas Bendtner, Eduardo, Samir Nasri og Philippe Senderos.

Arsenals 18-mannstropp: Wojciech Szczesny, Lukasz Fabianski, Philippe Senderos, Kyle Bartley, Mikael Silvestre, Kieran Gibbs, Kerrea Gilbert, Fran Merida, Francis Coquelin, Craig Eastmond, Emmanuel Frimpong,
Aaron Ramsey, Mark Randall, Samir Nasri, Eduardo, Gilles Sunu, Nicklas Bendtner, Sanchez Watt.

Kampen på Emirates Stadium har avspark klokken 20.45, og sendes direkte på Canal+ Sport 2. Vi oppdaterer også her på Liverpool.no med de viktigste hendelse. Dersom du ønsker å få lagoppstilling og scoringsvarsel sendt direkte til din mobiltelefon, gå inn på denne linken for å se hvordan.


Wenger mistet interessen for Aquilani
Alberto Aquilani kan komme til å debutere mot Arsenal etter overgangen fra AS Roma. Arsene Wenger avslører at London-laget også hadde 25-åringen i kikkerten, men at interessen bleknet på grunnet av spillerens skadeproblemer.

- Ja, jeg kjenner godt til ham. Han spilte mot oss i Champions League i fjor. Han ble byttet inn i Roma. Han er en talentfull spiller, men har slitt med mange skader, sier Wenger til Arsenals offisielle nettside.

- Vi fulgte ham i ett eller to år, men han spilte ikke mye i fjor, så han kom litt ut av syne for oss. Vi mistet interessen for ham.