Aurelio fikk valuta for dødballtreningen

Aurelio glad for målgivende, og syns det er fint å score fra dødballsituasjoner som de har jobbet med på Melwood. De røde burde ha scoret flere mål. Heinze tror fortsatt på avansement.

Fabio Aurelio mener at Liverpool fikk godt betalt for hardt arbeid på treningsfeltet i gårsdagens historiske seier mot Real Madrid på Santiago Bernabeu. Brasilianeren la frisparksinnlegget som Yossi Benayoun scoret på åtte minutter før slutt.
- Jeg er veldig glad for å ha stått bak det målet, uttaler Aurelio til liverpoolfc.tv.

- Det er alltid tilfredstillende når frispark og dødballer som du har jobbet med på treningsfeltet fungerer i kamp.

- Det er vanskelig å spille mot storlag som Madrid, spesielt på bortebane. Men vi kjempet til siste slutt og kontrollerte dem bra.

- Vi er henrykt over resultatet. Det er alltid veldig viktig å forsøke å få et bortemål.

- Jeg synes vi hadde sjanser til å score mer enn ett mål, men vi vet at vi har en fordel nå. Selv om ingentng er avgjort, har vi en stor mulighet til å gå videre.

Heinze tror fortsatt på avansement
Gabriel Heinze forårsaket frisparket som Liverpool scoret på, og tar på seg all skyld for Real Madrids baklengsmål. Forsvareren tror at den spanske storklubben fortsatt kan avansere til kvartfinalen.
- Jeg er ikke så negativ som dere (pressen). Jeg liker å være positiv. Jeg er ansvarlig for situasjonen Liverpool scoret fra, sier Heinze til den spanske sportsavisen AS.

- Jeg sier det jeg må si. Vi forsvarte oss dårlig, og den ene (Benayoun) som vi trodde hadde liten sannsynlighet for å score, nettet vinnermålet.

- Jeg er mer positiv enn dere. Jeg har troen på at vi kan oppnå et resultat (på Anfield) som vil hjelpe oss til å gå videre til neste runde.

- Det minste vi kan gjøre på Anfield er å spille med den samme intensiteten og score minst ett mål.

Spørsmålet er om Liverpool vil gi Real Madrid mer rom på Anfield.
- Jeg tror ikke det, men la oss håpe at vi får mer rom og sjanser, fortsetter Heinze.

- Vi er gode nok til å reise dit og vinne. Jeg håper det. Så vidt jeg vet liker vi utfordringer. Vi visste det ville bli en jevn kamp med få målsjanser.