Aurelio mulig vikar på midtbanen

Liverpool Echo tror Fabio Aurelio kan få en rolle sentralt på midtbanen dersom Xabi Alonso ikke blir klar. Benítez ser ut til å vurdere hvile for Arbeloa. Backen har spilt fire kamper på rad etter skade.

Rafael Benítez kan slite med å få midtbanekabelen til å gå opp dersom Xabi Alonso ikke blir klar av sin ankelskade til kveldens kamp mot Portsmouth. Steven Gerrard er skadet, mens Lucas Leiva er suspendert. Da sitter Benítez kun igjen med én sentral midtbanespiller i førstelagstroppen - Javier Mascherano. David Prentice i Liverpool Echo spekulerer på om Fabio Aurelio kan få en midtbanerolle mot Pompey. Det er en posisjon brasilianeren er kjent med fra tiden i Valencia. Samtidig er Torres usikker på topp.

- Vi har et problem nå, og vi må finne en løsning, uttaler Benítez til Liverpool Echo.

- Vi må tenke på ulike løsninger helt fremme og i midten når Stevie mangler, men vi har nok kvalitet.

Alvaro Arbeloa sa at det ikke hadde vært lett å spille fire kamper på rad etter å ha kommet tilbake fra hamstringskade. Benítez ser også ut til å vurdere et skifte på høyrebacken.
- Når vi spiller to kamper på en uke, og de kommer veldig tett, er det vanskelig. Når vi har fire dager, er det ok. Men tre dager mellom kampene, én eller to ganger er det ok, men oftere enn det, altså tre eller fire uker etter hverandre, da bli det vanskelig, spesielt for spillere som har vært skadet. De har ikke kampformen.

- Det er veldig krevende. Vi har Arbeloa, Gerrard og Torres som har spilt en rekke kamper etter skade.

- Flesteparten av spillerne, om du spør dem, vil ønske å spille hver enkelt kamp. Jeg har erfaring fra Valencia da vi skulle møte Atlético Madrid. Jeg hadde fire spillere tilbake fra landskamper. Jeg spurte om de var ok. Jeg sa: "Hør, dette er en veldig viktig kamp. Vær forsiktige." De svarte: "Vi er ok." Etter 30 minutter var de fire spillerne en katastrofe!