Aurelio øyner et håp

Aurelio forsikrer supporterne om at de røde skal kjempe til siste slutt for å forsøke å ta seg videre til en semifinale i Champions League. Chelsea var mer effektive.

Fabio Aurelio legger ikke skjul på at de røde kommer til å gjøre sitt aller ytterste for å prøve å ta igjen Chelseas tomålsledelse når lagene spiller returoppgjør på Stamfrod Bridge tirsdag 14.april.
- Vi er virkelig skuffet, spesielt etter den gode starten vi fikk på kampen, sier Aurelio til Liverpool Echo.

- Vi scoret et flott mål og kontrollerte kampen, men etter at de utlignet begynte vi å miste kontrollen på kampen.

- Dirk (Kuyt) hadde en god mulighet da han kom en-mot-en, men uheldigvis klarte han ikke å score. Jeg tror at dersom den hadde gått inn, ville det kanskje endret kampen.

- Vi må gi honnør til Chelsea. De spilte veldig bra, spesielt i andre omgang. De var mer effektive.

- Da vi kom under, ble vi trolig litt desperate etter å score et mål for å gi oss selv en bedre sjanse i den andre kampen. Vi begynte å gi bort ballen lett, og det betydde at de kunne benytte seg av kontringer, noe som er en av deres styrker.

- Vi vet at det kommer til å bli svært vanskelig for oss nå fordi vi spilte mot et veldig godt lagt, men vi kommer ikke til å gi opp.

- Vi skal kjempe til siste slutt. Denne sesongen har vist ved flere anledninger at vi har klart å komme tilbake når vi har hatt tilbakeslag.

- Det betyr at vi må kjempe helt til siste slutt. Vi vet det kommer til å bli vanskelig, men vi ønsker det så svært gjerne. Vi skal forsøke alt.