Aurelio runder 100 kamper

Fabio Aurelio vil spille sin kamp nummer 100 for Liverpool om han slipper til i dagens kamp mot Arsenal. Rafael Benitez tror at Stephen Darby vil reise seg etter onsdagens blemme.

- Fabio Aurelio er en kvalitetsspiller. Han er også en god proff og en hyggelig kar. Enhver manager og enhver spiller vil være glad for å ha Fabio på laget, lyder hyllesten fra Rafael Benitez.

- Problemet med Fabio har vært skadene hans. Vi er meget godt fornøyde når han er tilgjengelig, for han gir oss de kvalitetene vi ønsker på venstrebacken eller venstrevingen hvor vi har benyttet ham i det siste, sier manageren til Liverpoolfc.tv.

- Han slår veldig gode dødballer, som er farlige for våre motstandere. Når han spiller klarer vi å holde bedre på ballen, på grunn av hans kvaliteter.

Manageren tror ellers at høyreback Stephen Darby vil slå tilbake etter den fatale feilen som ga Fiorentina seieren i onsdagens kamp. Reservelagets kaptein spilte sin første kamp fra start for førstelaget, og var negativt involvert ved begge scoringene til italienerne.

- Kampen sett under ett spilte han ikke dårlig. Jeg har sett kampen om igjen og analysert den, og han greide seg bra. Det var skuffende for ham at han skulle bli involvert negativt mot slutten. Det er alltid skuffende for en ung spiller å gjøre en feil i siste minutt, og når du i tillegg taper kampen på grunn av dette blir det enda verre.

- Han var langt nede i garderoben etter kampen, men vi støttet ham. Slike ting skjer av og til i fotball.

- Det viktigste nå er at han viser karakterstyrke. Han må vise at han ønsker å bli bedre. Å være skuffet og nedtrykt en liten periode er normalt, men du må riste dette av deg til neste treningsøkt. Stephen trente bra på fredag, og jobbet like hardt som vanlig. Dette vil nok plage ham en stund, men jeg er sikker på at han vil vise fremgang, fortsette å forbedre seg og fremstå som minst like god spiller som han har gjort før.