Aurelio tilbake i startoppstillingen?

Fabio Aurelio eller Andrea Dossena? Daniel Agger eller Martin Skrtel? Rafael Benitez holder kortene tett til brystet, og mange lurer på hvordan han vil komponere sitt forsvar mot Chelsea i kveld.

Alt tyder på at Steven Gerrard kommer til å starte kveldens kvartfinale på Stamford Bridge, og dermed er det nok komponeringen av forsvarsrekka som skaper mest hodebry for Rafael Benitez foran returkampen mot Chelsea.

Venstreback Fabio Aurelio hadde ingen god dag på jobben da de røde tapte den første kvartfinalen 1-3 på Anfield, og var verken på banen eller benken i lørdagens ligakamp mot Blackburn. Emiliano Insua vikarierte med bravur i den kampen, men den unge argentineren er ikke tatt med i Liverpools CL-tropp. Dermed synes det eneste alternativet til Aurelio å være Andrea Dossena. Liverpool Daily Post går langt i å antyde at Aurelio vil få en sjanse til å rett opp inntrykket fra den første kampen.

I midtforsvaret la Daniel Agger inn en god søknad om mer spilletid, da han imponerte i kampen mot Blackburn. Daily Post hevder at manageren lider valgets kvaler når det gjelder å velge Agger eller Martin Skrtel til kveldens kamp. Skrtel satt som kjent på benken gjennom hele Blackburn-kampen. Slovaken var også blant dem som skuffet mest i den første kampen mot Chelsea.

På høyrebacken synes Alvaro Arbeloa å være banker. Spanjolen har i alle fall ikke gitt opp håpet om avansement, trass i et vanskelig utgangspunkt.

- Det er viktig at vi spiller en god kamp, og ikke gjør noen feil, om vi skal kunne avansere til semifinalen. Innad i spillergruppen er vi ikke i tvil om at vi har de nødvendige kvalitetene til å snu dette i vår favør, så vi behøver ikke å snakke om mirakler, sier Arbeloa til setanta.com.

- Når Chelsea klarer å score tre ganger på Anfield, kan vi klare det samme i London. Ingen ønsker å vinke farvel til Champions League på dette tidspunkt, etter alt vi har oppnådd. Det vil være et slag i trynet og påvirke moralen i negativ retning, legger han til.

- Vi hadde store forhåpninger til denne sesongen etter at vi danket ut Real Madrid, så det vil være fælt å ryke ut av turneringen fordi vi spilte dårlig mot Chelsea i 45 minutter. Chelsea leder med to mål, og siden de har hjemmebanefordel, vil det nok komme som et sjokk om vi går videre. Men ingenting er avgjort ennå.

- Vi har snakket mye om denne kampen, og er veldig fokuserte. Vi har allerede spilt kampen inne i våre egne hoder, og nå må vi gå ut og gjøre tankene til realitet.

- Våre spisser vil spille en helt avgjørende rolle. Vi må legge press på dem fra første fløytesignal av, uten å glemme vårt defensive ansvar. Vi må spille risikofylt. Det er det eneste vi kan gjøre om vi ønsker å avansere. Jeg håper Fernando Torres spiller sin beste kamp for sesongen, og scorere flere mål i kveld.

- Vi gjorde det ikke så bra som vi håpet i den første kampen, men seiersmarginen til Chelsea var i største laget. 3-1 reflekterer ikke hva som skjedde ute på banen, etter min mening.

Venstreving Albert Riera har heller ikke kastet inn håndkledet på noen som helst måte.

- Innad i troppen tror vi fortsatt vi kan eliminere Chelsea. Det er vårt mål, sier Riera til skysports.com.

- Moralen i laget har tatt seg opp igjen, og det er mulig å snu dette i løpet av 90 minutter. Etter resultatet i første kamp mener jeg Chelsea har 70% sjanse til å gå videre, mens Liverpool har 30% mulighet til avansement. Vi må ta vare på den sjansen.

- Finner vi tilbake til Liverpools historiske innstilling til europacupkamper, er ingenting umulig. Mange har også sammenlignet denne kampen med ligakampen vi spilte mot Manchester United på Old Trafford. For meg fremstod den kampen som vanskeligere, og det resultatet hadde stor betydning for vår selvtillit.

Også Riera trekker frem Fernando Torres som en kar som kan få stor betydning for kamputfallet i kveld.

- Han er en avgjørende faktor i denne kampen. Han er utmerket foran mål, og vi er avhengige av ham for å nå semifinalen.