Avskjed med Dossena?

Det er ting som tyder på at Rafael Benitez velger Andrea Dossena til den ”vanskelige” venstrekanten i kveldens kamp mot Aston Villa, som kan bli den siste for italieneren i rødt.

Dave Usher på The Liverpool Way, og som regel treffer godt med sine "laguttak", har i forhåndsomtale til kampen mot Aston Villa satt opp denne startoppstillingen:

Reina; Johnson, Carragher, Agger, Insua; Benayoun, Lucas, Gerrard, Dossena; Kuyt, Torres.

Det er for øvrig identisk med forslaget her på liverpool.no, men unntak av Ryan Babel som synes å være helt ute i kulden.

Det er ventet at Alberto Aquilani ikke vil bli brukt fra start, også fordi midtbanespilleren klaget over en øm hamstring etter 85 minutter mot Wolves.

Dermed blir det store spørsmålstegnet på venstresiden. Fabio Aurelio skal ikke være avskrevet til dagens kamp, men Rafa har sagt at 30-åringen sliter med å spille flere kamper i uka og kan gå for en mer uthvilt Andrea Dossena. Kanskje føler han at Aurelio kan spille på backen bak Dossena? Andrea Dossena har vært linket til en overgang vekk fra Liverpool i januar, og hvis han får tillit på Villa Park kan dette bli siste kamp for de helrøde.

Lagoppstilling mot Aston Villa er ventet ca kl 20.00.