Avventende Agger

Daniel Agger vil ikke komme med antydninger verken for eller imot når det gjelder muligheten for at han signerer ny kontrakt. Grobbelaar tror at Reina kan score.

Ordknapp midtstopper
Daniel Agger er en av de spillerne som Liverpool hurtig ønsker å binde med nye kontrakter, men dansken som denne sesongen har fått lite spilletid etter tidligere skadeproblemer og konkurransen med Martin Skrtel, veier ordene forsiktig når han uttaler seg kort til den danske pressebyrået Ritzau. Han understreker imidlertid at dersom han blir på Anfield er det fordi han spiller for klubben og ikke Rafael Benitez.

- Gratulasjoner til ham, han har gjort det godt, sier Daniel om det faktum at Rafa har kontrakt fram til 2014. - Jeg vil imidlertid ikke signere for Benitez, men for klubben. Det er noe jeg må ha i minnet.

Han vil heller ikke si noe klart hvorvidt det var positivt eller negativt at manageren nå har bundet seg til LFC i lang tid framover.

- Jeg ønsker ikke å involvere meg i den diskusjonen, men det var han som fikk meg til klubben, forteller den ordknappe midtstopperen.

Grobbelaar venter på Reina-scoring
Pepe Reina har kunnet bokføre seg med to målgivende pasninger de siste ukene, mot Manchester United og Aston Villa, da hans lange utspark har blitt tatt godt vare på av Andrea Dossena og Albert Riera.

En annen offensiv og tidligere keeper i Liverpool, Bruce Grobbelaar, tror at spanjolen en dag også selv kan komme seg på scoringslisten.

- Jeg har alltid sagt at Reina er best til å sette i gang spillet av de utenlandske keeperne, forklarer Grobbelaar til BBC.

- Hans utspark og utkast er ganske enkelt glimrende.

- Det kan faktisk score selv med et utspark en dag, enten tilfeldig eller at han kommer ut på 30-35 meter og prøver å gå direkte på mål.