Babel benekter uttalelser

Ryan Babel benekter uttalelser fremsatt av The Sun, som senere ble gjengitt av Liverpool Echo. Ny dato for utsatt reservelagskamp. Mer TV-penger til Premier League-klubbene.

Ryan Babel går i dag ut på Liverpoolfc.tv og benekter at han har gitt et intervju til The Sun. Tabloidavisen tilla Babel kritiske uttalelser rettet mot manager Rafael Benitez og egne lagkamerater. Intervjuet ble senere gjengitt av Liverpool Echo, uten at det gikk frem at The Sun var kilden.

Babel hevder at sitatene er feiloversettelser av et intervju han ga i Nederland for en måneds tid siden.

- Jeg ble veldig skuffet over det som stod i avisene, for jeg ga aldri noe intervju her i England, og jeg ga aldri noe intervju til The Sun. Jeg ga et intervju i Holland for en måned siden, når jeg var der i forbindelse med landslagsoppdrag. The Sun tok ut noen deler av dette, og vred på sitatene. De skrev at jeg snakket om andre spillere. Jeg ville aldri snakke om spillere på den måten, sier Babel.

- Det merkeligste var at de publiserte at jeg ikke er venn med Dirk Kuyt. Ærlig talt! Dirk kan fortelle dere hvordan vårt forhold er.

- Jeg må få understreke at det var The Sun som publiserte dette. Jeg snakker ikke med The Sun.

Babel har i etterkant snakket med Rafael Benitez og noen av sine lagkamerater om saken.

- Jeg er veldig glad for at manageren gjorde det klart med en gang at han har tillit til meg og at han trodde meg på at jeg ikke hadde gjort intervjuet.

- Jeg håper folk forstår hva som har skjedd. Det er lett å lese aviser og tro på hva de skriver, så jeg er veldig skuffet over det som skjedde og det faktum at de publiserte dette på en dag der laget skulle spille en viktig kamp (borte mot Debrecen, red.anm.).

- Jeg har snakket med noen av mine lagkamerater, og de var helt klare på at siden dette stod i The Sun så var det en ikke-sak.

Babel sier også at han akter å fortsette og kjempe for en fast plass på dagens Liverpool-lag.

- Jeg har gitt mange intervjuer om mine følelser, og hvordan jeg ser på min situasjon. Alle spillere liker å spille kamper, og mener de er gode nok til å starte kampene. Jeg føler meg trygg på at jeg er god nok til å spille mange kamper for Liverpool. Dette gjentar jeg til det kjedsommelige. Forhåpentligvis får jeg sjanser til å bevise det.

- Jeg var frustrert over å bli skadet mot Man City, fordi jeg i den kampen fikk sjansen til å spille fra start og så måtte jeg forlate banen etter 20 minutter.

- Jeg må fortsette å jobbe hardt. Jeg har ikke fått vist hva jeg kan utrette ennå. Det hadde vært flott å få spille for Nederland under VM i sommer. Det er viktig for karrieren å gjøre det. Måten å oppnå dette på, er å kjempe om en plass på Liverpool-laget. Definitivt.

Ny dato for utsatt reservelagskamp
Reservelagets bortekamp mot Wigan onsdag 25.november ble utsatt grunnet overvann på banen. Nå har kampen blitt omberammet til tirsdag 16.mars 2010 klokken 20.00.

Mer TV-penger til Premier League-klubbene
SportsProMedia melder at Rogers Sportsnet har vunnet kampen mot The Score om rettighetene til å vise Premier League i Canada de tre neste årene. Rogers Sportsnet hadde rettighetene frem til 2006, men tapte da budruden mot The Score. Den nye avtalen gir Rogers Sportsnet retten til å vise 380 Premier League-kamper fra august 2010 og i tre år fremover.