Babel har tro på N'Gog

N'Gog har potensial til å bli en viktig spiller. Babel og N'Gog kan lære av hverandre. Frisparkmålene til Aurelio er et resultat av teknikktrening i ung alder. 19 år siden forrige ligatittel.

David N'Gog har nettet tre mål etter overgangen fra Paris Saint Germain. Ryan Babel føler at franskmannen har mer å by på i fremtiden.
- David er fortsatt ung, men jeg tror han har et stort potensial, sier Babel til LFC Magazine.

- Han ønsker å lære, akkurat som meg, og han vil bare bli bedre.

- Som jeg sier er han en spiller med stort potensial. Hvis han fortsetter å jobbe hardt, kan han bli en veldig viktig spiller for Liverpool Football Club.

- Jeg ser noen forskjellige kvaliteter sammenlignet med mine, men også noen likheter i spillet hans hvor jeg kanskje var for et par år siden, hans avgjørelser og bevegelser.

- David er en ganske høy spiller, og det kan endre måten du bruker kroppen på i kamper.

- Hvis jeg kan hjelpe ham på noen måter, vil jeg tilby ham mine råd for å gjøre det litt lettere for ham å håndtere forsvarere fysisk og slike ting.

- Jeg kan også lære av ham. Han er for eksempel en god avslutter. Jeg vil alltid forsøke å hjelpe ham dersom det er en situasjon hvor han kan gjøre det annerledes eller bedre.

Trening gjør mester
Fabio Aurelio scoret på flotte frispark mot Manchester United og Chelsea. Brasilianeren føler at han har fått godt betalt for teknikktreningen.
- Spesielt i Brasil gjorde vi mye teknisk arbeid i ung alder. Jeg må ha tatt med meg det fra da jeg var yngre, sier Aurelio til LFC Magazine.

- Med tiden kan man alltid bli bedre, men på vårt nivå er det vanskelig å bli bedre teknisk nå. Enten så har du det eller så har du det ikke.

- Du må være på topp, men for meg er det noe du må ta med deg fra hardt arbeid tidligere i karrieren.

Til tross for frisparkmålene denne sesongen er det ingen automatikk i at Aurelio skal ta frisparkene fremover.
- Vi bestemmer oss i mellom hvem som skal ta dem og når de dukker opp i løpet av kampen.

- Mange av frisparkene ser ut til å komme på venstresiden. Jeg er venstrebeint. Da er det bedre for meg å ta frispark fra høyresiden. Hvis det er på den andre siden, er det naturlig for Stevie eller Xabi å ta dem da det er en bedre posisjon for dem.

- Generelt har vi frihet til å bestemme oss i mellom i løpet av kampen.

19 år siden forrige ligatittel
I dag er det nøyaktig 19 år siden Liverpool sikret seg sin hittil siste ligatittel med en 2-1-seier hjemme mot QPR. Bortelaget sjokkerte med å ta ledelsen. Ian Rush utlignet fem minutter før pause.  John Barnes, som akkurat hadde blitt kåret til Årets spiller, nettet fra straffemerket etter en time. Etter kampslutt ventet manager Kenny Dalglish på resultatet fra Aston Villas kamp. Villa hadde ikke vunnet, og dermed var Liverpool mester for 18. gang.