Babel kalt inn på teppet

Liverpool Echo skriver at Ryan Babel ble kalt inn på teppet på Melwood i går, der han måtte forklare sitt utspill til pressen like i forkant av Liverpools viktige kamp i Budapest. Samtidig imponerer David N'Gog.

Nederlenderens sure oppstøt mot egen manager og egne lagkamerater preget sportssidene i britiske aviser tirsdag.

Echo skriver at Benitez ikke har bestemt seg for om Babel skal straffes for utspillet. Lokalavisen melder at manageren i første rekke ønsket at 22-åringen forklarte hva han egentlig sa til pressen.

Liverpools øvrige tropp fikk fri i går, mens Babel, som ikke var med til Ungarn grunnet en ankelskade, måtte møte på managerens kontor på Melwood.

- Jeg må snakke med spilleren, og så får vi se hva hans forklaring er, var alt Benitez ville si til Echo på forhånd.

Mens Ryan Babel kan ha snakket seg ut av førstelagsdiskusjonen, er David N'Gog på god vei til å spille seg inn i varmen. Franskmannen gjorde sitt femte mål for sesongen i Budapest. Det på seks starter og fem innhopp fra benken. Den unge spissens gode holdninger, både på Melwood og i kamper, har imponert manageren.

- David gjør det bra, og han har fortjent å starte de kampene han har fått. Han jobber virkelig hardt på trening hele tiden, uttaler Benitez.

- Når du opptrer på en slik måte, vil du alltid få sjansen. Vi setter pris på at unge spillere jobber hardt. Det er opp til spilleren å prestere i kamp. David har gjort det bra den siste måneden, og har scoret noen viktige mål.

- Vi er veldig godt fornøyd med ham, men vi har også andre spillere som opptrer på samme måte. Lucas er for eksempel en kar som viser karakterstyrke og gode holdninger hver eneste dag.

- Det viktigste nå er at disse spillerne fortsetter på samme måten. De må jobbe hardt hele tiden, ellers blir det vanskelig for dem å få nye sjanser.