Babel klager over lite spilletid

Ryan Babel synes han får for lite spilletid av Rafael Benitez. Andriy Voronin suspendert i tre kamper. Didier Drogba hyller Liverpool.

Ryan Babel indikerer nok en gang at han er misfornøyd med antall minutter han får på banen for Liverpool. Nederlenderen blir som regel benyttet som en joker fra innbytterbenken av Rafael Benitez. Så også i gårsdagens kvartfinale i Champions League, på Stamford Bridge.

Så langt denne sesongen har Babel spilt 23 ligakamper, men har kun startet seks av dem. I Champions League har Babel spilt 10 kamper, men kun startet tre av disse. Ser man på totalen for alle turneringer, så har Babel startet 13 kamper denne sesongen, mens han har fått 25 innhopp fra benken.

- Jeg er ikke helt fornøyd med denne jokerrollen. Jeg har hatt tre gode samtaler med manageren denne sesongen, hvor han indikerte at jeg ikke måtte glemme det defensive aspektet av mitt spill. Jeg føler jeg har blitt mye bedre defensivt, men får fortsatt ingen reell sjanse til å spille fast, sier hollenderen til Sportweek.

Voronin må stå over tre kamper
Nyhetsbyrået AP melder at Liverpools utlånte spiss Andriy Voronin er suspendert i tre kamper for det røde kortet han pådro seg i Hertha Berlins 2-0 tap for Hannover i helgen. Ukraineren har også blitt bøtelagt med 10 000 euro av det tyske fotballforbundet. Han må nå se Herthas viktige kamper mot Werder Bremen, Hoffenheim og Hamburger SV fra tribunen. Det røde kortet kom som følge av en hevnaksjon etter at Voronin ble felt av Hannovers Leon Andreasen. Hertha Berlin har falt fra første- til fjerdeplass på Bundesligatabellen etter at laget har tapt sine tre siste kamper.

Drogba hyller Liverpool
Chelsea-spiss Didier Drogba gjør noe så usedvanlig som å hylle Liverpool etter de rødes heroiske innsats på Stamford Bridge i gårsdagens kvartfinale. Chelsea fikk en skikkelig støkk i livet, men gikk som kjent videre med 7-5 sammenlagt etter å ha vunnet 3-1 på Anfield i forrige uke.

- Scoringen min var virkelig viktig. Etter den slo Liverpool flere langballer og var ikke like sterke i troen som de var i første omgang. Vi enset dette, og presset på for ett mål til, sier Drogba om reduseringsmålet sitt like etter pause.

- Liverpool er et fantastisk lag, som spiller uten frykt. De prøvde alt for å avansere. Det kreves to lag for å skape store kamper som dette, og vi så to fantastiske lag, uttaler ivorianeren til Setanta Sports.