Babel øyner mer spilletid

Babel tror han vil få mer spilletid i Liverpool etter salget av Keane. Nederlenderen hevder han har gjort store fremskritt på Anfield. Må gi alt under Benítez. Har god tro på ligagull.

Ryan Babel mener at salget av Robbie Keane til Tottenham vil bety mer spilletid for ham.
- Jeg har hatt en god prat med manager Rafa Benitez. Jeg fortalte ham at jeg er veldig lykkelig i Liverpool, uttaler Babel til Sunday Mirror.

- Dette er stedet hvor jeg ønsker å bli en spiller i toppklasse. Robbie har gått til Tottenham, og det øker mine sjanser så mye mer.

- Jeg er klar for mer spilletid. Å møte manageren, snakke om fremtiden, var veldig viktig.

Babel kom til Liverpool fra Ajax for £11M sommeren 2007, men har slitt med å etablere seg i startoppstillingen.
- Jeg forstår at Liverpool er en massiv klubb. Når du spiller her, vet du at du stor overfor mange kamper hver sesong.

- Vi spiller i alle turneringer. Ikke en eneste spiller kan spille i alle disse oppgjørene.

- Manageren bruker så mye tid og energi på å snakke med oss. Han bruker tid på meg. Vi snakker om systemet vi benytter, om hvordan han vil ha meg og andre til å operere i systemet sitt. Han har fortalt meg hva min rolle kan bli i fremtiden og hva han forventer av meg nå. Hvis nødvendig, så spiller jeg på kanten.

- Men jeg har ikke skjult hemmeligheten min om mitt store ønske om å bli spiss i Liverpool.

- Det er der min ambisjon er, og Benitez vet det nå. Jeg har fortalt ham at jeg har en skikkelig lyst på den posisjonen.

Noen Liverpool-fans har vært skuffet over hva nederlenderen har prestert denne sesongen.
- Jeg har gjort store fremskritt som spiller i Liverpool.  Jeg trener med de beste spillerne i verden, og jeg føler at jeg har en av de beste trenere i verden.

- Premier League er himmelen for en spiller. Du møter det beste av det beste. Hver motstander har kvalitet og er fysisk sterke. Når jeg pleide å spille for Ajax, kunne jeg spille og vinne kamper uten å gi 100 prosent. Under Benitez, og i Premier League, er det umulig.

Babel har stor tro på at Liverpool kan vinne Premier League denne sesongen.
- Våre konkurrenter kommer til å avgi poeng. De kan ikke fortsette å vinne. Det er viktig at vi viser viljestyrke når de begår en feil.