Babel spår en åpen kamp mot Villa

Ryan Babel mener at Liverpool må ha en nærmest feilfri sesongavslutning om man skal ha forhåpninger om å ta igjen Man Utd. Hollenderen spår en åpen kamp mot Aston Villa.

Babel innrømmer at lørdagens 4-1 seier på Old Trafford har gitt spillerne i Liverpools tropp nytt håp.

- Det var en veldig viktig seier. Jeg kan ikke huske sist United tapte med slike sifre, så det var veldig spesielt, sier han til Liverpoolfc.tv.

- Alle var opprømte etter kampen, men nå må vi gjenfinne roen. Vi har fortsatt mange kamper igjen, og dersom vi klarer å beholde denne formen kan vi nå langt. Vi er styrket i troen. Det er åpenbart at selvtilliten blir styrket når du vinner en viktig kamp som denne.

Nå er Aston Villa på søndag neste oppgave for de røde. Babel innrømmer at han har blitt overrasket over at Villa har gjort det så bra denne sesongen. Men nå ønsker han å sørge for at de røde fortsetter å vinne, og vil ha et bedre resultat enn det 0-0 resultatet man oppnådde på Villa Park i august.

- Jeg er overrasket over at Aston Villa har gjort det så bra. Jeg synes det er bra for engelsk fotball at de utfordrer de fire største klubbene. Jeg ser frem til en god kamp, sier han.

- Villa har mange kvalitetsspillere. Jeg tror det blir en åpen kamp. Vi må gå til den med samme innstilling som vi gjorde til kampen mot Manchester United, og sørge for at vi tar oppgaven seriøst.

- Alle kamper er veldig viktige nå, og feiltrinn kan vise seg å bli kostbare. Jeg tror vi må vinne alle våre gjenværende kamper om vi skal bli ligamestere. Vi får se hva som skjer med Manchester United. Normalt vil de ikke avgi så mange poeng, men vi får smøre oss med tålmodighet og se hva som skjer. Chelsea henger også med, og spiller bra.

- Nå har vi levert to gode kamper på rad. Begge var veldig positive, og det har gitt oss stor tro på oss selv. Forrige uke var definitivt en av de mest spesielle jeg har hatt i Liverpool. Jeg håper vi fortsetter på det viset, avslutter Babel.