Babel stolt av å være rød

Babel liker ikke å bli sett på som ung og lovende, men påpeker at han er stolt av å være i klubben. Tok tid å venne seg til treningsmetodene på Melwood. Nytt teaterstykke om Istanbul.

Ryan Babel har tidligere uttalt at han er lei av å være ung og talentfull, og gjentar dette til det nederlandske fotballforbundets nettside. 22-åringens fremtid har vært gjenstand for spekulasjoner, men spilleren fastholder på at han er lykkelig i klubben,
- Jeg er veldig stolt av å være en del av dette laget, sier Babel.

- Før overgangen til Liverpool kjente jeg selvsagt til klubben og Beatles, men bortsett fra det ikke mye om byen. Det har forandret seg helt. Hvis du er her, setter du pris på Liverpool. Da kan du ser hvor stor klubb dette er.

Babel innrømmer at han slet med å tilpasse seg treningsmetodene i sin første tid i klubben.
- I Ajax var det tid til å gjøre individuelle øvelser på slutten av treningene. Jeg nøt virkelig det. Nå om dagen er ikke det mulig, uheldigvis. I Liverpool måtte vi forlate banen for å gå innendørs.

- Den neste kampen er ikke langt unna. De vil ikke risikere at du blir skadet. I den første sesongen hadde jeg problemer med at jeg ikke spilte mye. Jeg er vant til det nå. Det er viktig å ta seg tid til litt hvile.

Teaterstykke om Istanbul
"Beating Berlusconi" har premiere i NOVAS Contemporary Urban Centre i Jamaica Street i Liverpool torsdag 7.mai. Teaterstykket omhandler Liverpool-supporteren Mark Radleys opplevelse i Istanbul da Liverpool beseiret AC Milan i Champions League-finalen i 2005. Radley satt på tre forskjellige steder på Atatürk stadion i løpet av kampen, og endte opp med å feire i VIP-loungen til Italias statsminister og AC Milan-eier Silvio Berlusconi. Mer om den utrolige historien kan du lese på liverpoolfc.tv og på beatingberlusconi.com.