Babel tror på mer spilletid

Ryan Babel tror på mer spilletid i favorittrollen som spiss. Sebastian Leto skadet. Julian Dicks ønsker å bli Rushden-manager.

Ryan Babel ønsker å gå i lære hos Fernando Torres for å bli en mer stabil angrepsspiller. Hollenderen har slitt med ujevne prestasjoner hele sesongen, noe som også har resultert i få sjanser i startoppstillingen til de røde.

- Nå som Robbie Keane har gått til Tottenham, har det økt mine sjanser litt. Jeg føler jeg er klar for mer spilletid, og forhåpentligvis vil jeg få det, sier 22-åringen til Liverpool Echo.

- Jeg har hatt en samtale med manageren, som har fortalt meg hvilken rolle jeg kan spille i fremtiden. Om nødvendig spiller jeg ving, men jeg har ikke lagt skjul på at jeg ønsker å spille spiss i Liverpool, legger han til.

Babel fikk sitt ønske oppfylt i Liverpools siste kamp, mot Portsmouth på Fratton Park.

- Jeg må være realistisk. Jeg vet at Fernando er førstevalget på topp. Det hersker det ingen tvil om. Men det skal spilles mange kamper, og jeg ønsker også å bevise at jeg kan spille spiss. Fernando har fantastiske bevegelser, og det gjør ham til den spilleren han er. Det er definitivt et område jeg kan forbedre meg på, så jeg studerer ham på trening.

- Jeg må også trene på skudd med venstrefoten. Fernando er god med begge bein, så jeg studerer hvordan han posisjonerer kroppen sin når han skal skyte.

- Jeg er fortsatt bare 22 år gammel. Det er lett å glemme det. Det er fint å få mer spilletid som spiss, da dette er posisjonen der jeg føler meg mest komfortabel. Det er flere rutinerte karer i troppen som er gode i den rollen, men jeg har tiden på min side. Så lenge jeg får spille, bryr jeg meg ikke så mye om hvor på banen det er.

Leto skadet
Sebastian Leto spilte ikke da Olympiakos i går kveld tapte 3-1 på hjemmebane for St Etienne i UEFA-cupen. Den utlånte Liverpool-vingen skal ha pådratt seg en skade i helgens 2-1 seier over Aris. Hvilken type skade det dreier seg om, og hvor lenge Leto blir ute, har det ikke lykkes oss å finne ut.

Dicks vil bli Rushden-manager
Tidligere Liverpool-forsvarer Julian Dicks er interessert i den ledige jobben som manager for Rushden & Diamonds. 40-åringen leder for tiden Wivenhoe i Ridgeons Premier League, men ser nå for seg en fremtid på Nene Park.

- Rushden er en stor klubb i non-league, og jeg ville likt en slik utfordring. Rushden kan være det neste trinnet på stigen for meg, sier Dicks til Liverpool Echo.