Babel vurderer Ajax i januar

Ryan Babel er skuffet over manglende tillit og spilletid i Liverpool, og vurderer å be om å bli utlånt til Ajax i januar om situasjonen ikke endrer seg. 96 år siden Shankly ble født.

Hollenderen frykter for plassen sin i den nederlandske VM-troppen til sommerens VM i Sør-Afrika, og mener han må ha mer spilletid for ikke å gå glipp av verdensmesterskapet.

- Jeg har blitt lovet mange ting, men dette har ikke blitt fulgt opp. Jeg skulle få mer spilletid og flere sjanser, men etter det første tapet mistet jeg plassen på laget, siteres angriperen i De Telegraaf.

- Med tanke på VM ville en halv sesong i Ajax være en god idé. Jeg kan tilføre Ajax-troppen noe. Det var ikke aktuelt for Liverpool å la meg gå på utlån allerede nå. Vi har blitt enige om å vurdere situasjonen på nytt i januar. Det at jeg ble utelatt fra det opprinnelige landslagsuttaket nå, ser jeg på som et signal om at jeg må ha spilletid for klubblaget.

22-åringen, som kom til Liverpool fra nettopp Ajax, startet seriepremieren mot Tottenham, men gjorde en meget svak kamp. Ellers spilte han det siste kvarteret mot Aston Villa. Det er de eneste sjansene han har fått i sesonginnledningen.

96 år siden Shankly ble født
Det er i dag 96 år siden manager-legenden Bill Shankly ble født i Glenbuck i Ayrshire. Shankly var grunnleggeren av det moderne Liverpool. Han tok laget opp fra 2.divisjon, og vant deretter ligaen tre ganger, FA-cupen to ganger og UEFA-cupen.