Balague tror Alonso går til Real

Guillem Balague tror Xabi Alonso skriver under for Real Madrid i løpet av de neste tre ukene. Ezequiel Lavezzi vil fortsette i Napoli.

Den spanske journalisten Guillem Balague er skråsikker på at Xabi Alonso er et transfermål for Real Madrid i sommer, sammen med Kaka, Villa, Silva og Ronaldo.

Balague baserer sine uttalelser på en personlig samtale han hadde med Florentino Perez på torsdag. Real Madrid har i dag bekreftet at Perez returnerer som klubbens president, og han skal bli tatt i ed senere i dag. Ingen av de andre presidentkandidatene klarte å komme opp med de nødvendige bankgarantier, og dermed kan Perez tiltre stillingen som president allerede nå.

Ifølge Balague planlegger Perez å bruke om lag 300 millioner euro på 5-6 spillere.

- Perez håper å kunne bekrefte Kaka som sitt første store kjøp, allerede på torsdag eller fredag. Deretter vil han rette blikket mot Valencia, der David Villa og David Silva er transfermålene. Muligens også Raul Albiol. Barcelona håper også å sikre seg Villa. Perez har også kommet til personlig enighet med Franck Ribery, men Bayern München vil prøve å få mest mulig ut av et slikt salg.

- Xabi Alonso er også definitivt et mål for Real Madrid, og dette er et faktum som Rafael Benitez er klar over. Etter fem år på Anfield kan spilleren føle at tiden er inne for en retur til Spania. Benitez kan også ha god nytte av de 25 millioner euro et slikt salg vil innbringe. Jeg tror dette er en overgang som kan gå i orden ganske raskt. Kanskje i løpet av tre ukers tid, sier Balague.

- Cristiano Ronaldo er også på Florentino Perez sin liste, men han er ikke villig til å betale mer enn 65 millioner euro for portugiseren.

Lavezzi ønsker å fortsette i Napoli
Tuttpsport melder at den Liverpool-linkede spissen Ezequiel Lavezzi ikke har planer om å skifte beite. Argentineren sier han vil fortsette karrieren i Napoli.

- Tilbud fra Liverpool? Jeg ønsker å bli i Napoli. Jeg håper alt blir gjort klinkende klart snart, men det avhenger av klubben, ikke meg. Jeg gjentar kun mitt ønske om å fortsette i Napoli, sier 24-åringen som har kontrakt med den italienske klubben frem til juni 2012.