Bare uavgjort for Kyrgiakos

Hellas og Sotirios Kyrgiakos har et vanskelig utgangspunkt foran returen i Ukraina etter 0-0 i Aten. Kyrgiakos spilte 90 minutter, i likhet med Martin Skrtel, Dirk Kuyt og Javier Mascherano.

Med mange skader og få viktige kamper ble det en heller laber internasjonal dag for Liverpools representanter.

Sotirios Kyrgiakos var involvert i det definitivt viktigste oppgjøret, da Hellas møtte Ukraina med en hjemmeværende Andriy Voronin til playoff om en plass i VM. Liverpools store midtstopper var med å holde buret rent ved å spille hele kampen, men 0-0 vil Ukraina være mest fornøyd med foran returen på onsdag.

Martin Skrtel var også på banen i 90 minutter da kapteinen Marek Hamsik satte inn et straffespark i 1.omgang som matchvinnende scoring mot USA. Bare 7200 tilskuere viser hvor mye fansen bryr seg om disse kampene.

I Geneve spilte Philipp Degen høyreback i 2.omgang mot Norge. En som vanlig svært offensiv høyreback, men på et Sveits som slet med å skape sjanser og tapte 1-0 mot nordmennene.

Et skadeskudd England var nummeret for små for Brasil som burde ha vunnet med mer enn 1-0 i Doha. Ingen av Englands "nye" spillere la inn noen spesielt god søknad for mer spilletid framover. Lucas satt på benken for Brasil gjennom hele kampen.

Javier Mascherano var som vanlig kaptein for et Argentina, og spilte to ganger 45 minutter da man tapte 2-1 mot Spania. Pepe Reina fikk en ny landskamp som innbytter etter 89 minutter for Spania. Målscorere var for øvrig Xabi Alonso 2 (1 str) og Lionel Messi (str).

Til slutt fikk Nederland et sterkt 0-0 mot Italia i Roma. Evighetsmaskinen Dirk Kuyt spilte nye 90 minutter, mens Ryan Babel kom inn som innbytter etter 72 minutter.

Vi har ikke fått melding om noen skader på våre spillere.