Barry i samtaler med Man City

Aston Villa bekrefter på sine offisielle nettsider at deres lagkaptein, Liverpool-linkede Gareth Barry, er i samtaler med Manchester City om en overgang til den nyrike Manchester-klubben.

Rafael Benitez jaktet som kjent Aston Villa-kaptein Gareth Barry i hele fjor sommer, men overgangen falt til slutt i fisk etter at Villa hele tiden økte sitt prisforlangende. Det var ventet at Liverpool ville gjøre et nytt forsøk på å hente Barry til Anfield nå i sommer, ettersom spilleren nå kun har ett år igjen av sin kontrakt på Villa Park, og han dermed vil bli langt billigere i innkjøp enn hva som var tilfelle i fjor sommer.

Så sent som i formiddag gikk Steven Gerrard ut og sa at han håpet at Barry endelig ville bli Liverpool-spiller, men det faktum at Barry nå er i samtaler med Manchester City kan tyde på at de røde har forspilt sine sjanser til å sikre seg midtbanespilleren.

"Aston Villa kan bekrefte at Gareth Barry er i samtaler med Manchester City i dag", heter det i en meget ordknapp melding på Birmingham-klubbens offisielle nettsider.

Daily Mail melder at Aston Villa har akseptert et bud på £12M fra Manchester City, og at spilleren nå vil diskutere sine personlige betingelser med Eastlands-klubben. Avisen tror at Barry vil bli tilbudt en ukelønn på £80 000 i City. Tabloidavisen skriver at City har vært i kontakt med Villa to ganger i løpet av det siste døgnet, og de lyseblå vil kjøpe spilleren dersom man kommer til enighet om de personlige betingelsene.

Daily Mail tror at mer inngående forhandlinger mellom Barry og City kan starte allerede i ettermiddag, om spilleren får det engelske fotballforbundets velsignelse til å forlate landslagets hovedkvarter i forkant av lørdagens VM-kvalifiseringskamp mot Kazakhstan.