Barry venter til etter sesongslutt

Gareth Barry og Martin O'Neill har blitt enige om å vente til etter sesongslutt før man tar en avgjørelse om den Liverpool-linkede Villa-spillerens fotballfremtid. Ny sponsoravtale.

Liverpool-linkede Gareth Barry kommer ikke til å bestemme seg for hvor han skal spille sin fotball neste sesong før inneværende sesong er over. Det melder Birmingham Mail. Den rutinerte Aston Villa-spilleren vil da bare ha ett år igjen av sin kontrakt med Birmingham-klubben.

- Det er ikke til å unngå at det nå blir spekulert rundt Gareths fremtid. Det vil skje, og det er ikke noe problem. Jeg har diskutert dette med spilleren selv flere ganger, siteres Villa-manger Martin O'Neill.

- Han venter gladelig til etter sesongen er over, for å se hvordan ting utvikler seg. Det har vi blitt enige om. Men det blir ikke slik som i fjor. Dette er en situasjon jeg har vært inneforstått med vil komme, og slik er det bare. Det er ingen stor sak, legger han til.

- Jeg bryr meg ikke om det som skjedde i fjor sommer. Jeg tror ikke en slik situasjon vil oppstå på nytt. Jeg har ingen problemer med å håndtere dette når sesongen er over.

O'Neill er meget godt fornøyd med hvordan Barry har opptrådt etter at han ble nektet sin drømmeovergang til Liverpool sist sommer.

- Gareth har spilt veldig, veldig bra. Han har fått en fri rolle som han trolig ikke ville ha fått andre steder. Jeg er henrykt over hvordan han har opptrådt sentralt på midtbanen.

Ny sponsoravtale
Nettstedet eufootball.biz melder at Liverpool har inngått en sponsoravtale med den amerikanske dekkprodusenten Maxxis. Avtalen gjelder for stadionreklame ut inneværende sesong, og første gang Maxxis-navnet lyste fra den rullerende reklamen rundt banen var i 4-0 seieren over Blackburn 11.april. Maxxis-navnet vil også bli eksponert på klubbens offisielle nettside, liverpoolfc.tv.