Barton kan bli en joker

Joey Barton kan bli matchklar til søndagens møte på Anfield, mens trekløver er usikre for Newcastle. Møt røde legender til lunsj i forbindelse med siste hjemmekamp mot Tottenham.

Skadeproblemer for Newcastle
Et Newcastle under nedrykkstreken og desperate etter poeng, kan bringe scouseren Joey Barton rett inn på laget mot Liverpool førstkommende søndag. Samtidig er sentrale spillere som Steven Taylor, Jonas Guiterrez og Jose Enrique usikre med skader.

- Det var ikke riktig å sett Barton innpå på mandag kveld, sier manager Alan Shearer etter at Joey Barton forble på benken i siste kamp mot Portsmouth.

- Nå vil han imidlertid få en hel uke med trening, og han kan bli involvert på Anfield. Det avhenger hvordan det går på treningene.

Barton har vært ute siden januar med et brudd i mellomfoten, en såkalt metatarsal.

Forsvareren Steven Taylor vil trolig være ute med en ankelskade til møtet med Liverpool, mens det også er spørsmålstegn ved Jonas Gutierrez og Jose Enrique. Begge de to sistnevnte var tilbake etter skader mot Portsmouth, men er nå igjen usikre til kampen på Anfield.

- Jonas fikk en smell på sin ankelskade, så vi må se hvordan han er de neste dagene, sier Shearer. - Når det gjelder Enrique fikk han en ny skade, en strekk i hamstringen. Vi vet ikke hvor ille det er før det blir scannet, men med min erfaring fra slike skader vil jeg si at han trolig ikke blir klar til helgen.


Lunsj/omvisning på Anfield lørdag 23.mai

Sabra Sportsreiser har noen plasser igjen på vårt opplegg på Anfield lørdag 23. mai. Opplegget består av:

*Omvisning & museet.

*Eksklusiv lunsj i trofèrommet (her kommer man vanligvis ikke inn) med 1 drikke.

*To ex-LFC spillere på lunsjen.

*Transport t/r Holiday Inn i Liverpool sentrum.

*Reiselederservice hele dagen.

Opplegget varer i ca. 5 timer (12.00 - 17.00), og man må ikke reise med oss for å være med på opplegget. Så hvis du er i Liverpool denne dagen kan du være med. OBS: Kun forhåndspåmelding. Ingen aldersgrense.

Pris: 500,00 per person.

Ta kontakt med oss for påmelding senest onsdag 6. mai klokken 13.00 på mail: [email protected]