Bekymret over nye skader

Benitez var bekymret over lårskadene til Riera og Benayoun etter kampslutt i kveld. I tillegg fikk også Agger på ny kjenning med ryggskaden sin. Torres må ha 2-3 uker med fysikalsk behandling.

- Riera har slått opp den gamle skaden sin. Spillere er av og til tilgjengelige, men likevel ikke 100% spilleklare. Vi trodde han var helt klar for spill igjen, men det viste seg dessverre ikke å være tilfelle, uttalte manageren til Liverpoolfc.tv.

- Yossi har pådratt seg eksakt samme skade som Riera. Noen spillere har måttet spille for mange kamper på rad nå. De jobber hardt, og da innebærer det alltid en risiko. Jeg tror begge har rift i hamstringmuskelen.

- I tillegg har Agger problemer med ryggen. Det er ikke alvorlig, men han kjente litt smerter.

Benitez avslørte også at Fernando Torres ikke følte seg i stand til å spille, og det var årsaken til at han ble utelatt fra kamptroppen.

- Torres stoler ikke på lysken sin, og sa han ikke kunne spille. Derfor startet vi ny behandling av ham i går. Han må nå bare jobbe med fysioterapeutene og prøve å bli bedre. Vi snakker fortsatt ikke om noen operasjon, men han må gjennom en skikkelig behandling.

- Jeg vet ikke om han rekker kampen mot Man City om to uker. Det eneste jeg kan si er at vi snakker om 2-3 uker der han må jobbe med fysioterapeutene. Vi har ikke satt noen deadline. Vi må bare følge utviklingen fra dag til dag.

Manageren hadde mer positive nyheter angående Steven Gerrard. Kapteinen erstattet Albert Riera like før pause.

- Jeg tror han kom greit gjennom den omgangen han spilte. Vi må foreta en sjekk. Det er snakk om små ting. Men jeg tror det gikk bra.

- Vi må være skuffet med å spille uavgjort på hjemmebane, men spillet synes jeg var ganske bra. Vi hadde ballen mye, og mange skudd på mål. Vi holdt det gående til siste slutt, sammen med fansen. Vi klarte ikke å score det tredje målet, men vi viste karakterstyrke.

- Vi hadde mange sjanser i første omgang, og det var utrolig at vi lå under 2-1 ved pause. Vi angrep og angrep, og jeg mener vi fortjente å vinne.

- Ser man på de siste kampene, så slapp vi inn sene mål i begge kampene mot Lyon, og denne gangen slapp vi inn et mål på overtid i første omgang. Vi kan ikke forandre resultatet, men analyserer vi kampen ser vi at laget spilte bra.

- Noen ganger kan du ikke gjøre mer enn man gjorde, og det føles slik nå. Vi var over dem fra start av, og ingen av spillerne mente at vi spilte dårlig.

- Det siste kvarteret tror jeg alle på Anfield trodde vi ville gjøre et tredje mål. Noen ganger er det snakk om nøyaktighet, og noen ganger er det snakk om uflaks. Pasningsspillet og bevegelsene var virkelig gode.

Etter kveldens kamp er nå Liverpool 11 poeng bak ligaleder Chelsea.

- Jeg har den siste måneden sagt at vi må ta en kamp om gangen. Jeg ønsker ikke å uttale meg om tabellen eller vår posisjon. Vi vant seks kamper på rad tidligere, i tillegg til at vi spilte virkelig bra mot Man Utd i en presset situasjon.

- Responsen fra spillerne har vært fantastisk. Det eneste vi ikke klarte var å ta de tre poengene.

- Vi har ikke hatt mange dommeravgjørelser med oss denne sesongen, så det var på tide at vi fikk en i en kamp hvor vi spilte bra og fortjente mer, sa manageren om straffesparket.

- Nå er det et landskampavbrekk, og hver gang det er slike mister vi et par nye spillere med skade. Nå krysser jeg fingrene for at vi slipper det denne gangen.