Benítez beholder troen på topp fire

Liverpool har nå avgitt 27 poeng mot 28 poeng hele forrige sesong. Åtte poeng opp til 4.plass. Rafael Benítez har likevel troen på at Liverpool kan ta seg inn blant de fire beste i Premier League.

Liverpool har allerede avgitt hele 27 poeng sesongen, og det er kun ett poeng mindre enn det laget avga hele forrige sesong. Fortsatt gjenstår 20 kamper! Rafael Benítez' mannskap står med syv tap på 18 ligakamper. Vi må tilbake til 1998/99 for å finne like mange tap før jul. De røde har holdt buret rent ved kun fem anledninger. I fjor hadde de ti "clean sheets" på samme tidspunkt.

Liverpool har falt til 8.plass i Premier League, hele åtte poeng bak den viktige 4.plassen som gir kvalifiseringsspill til Champions League. Benítez har fremdeles tro på at de røde kan havne blant de fire beste denne sesongen.

- Vi visste hele tiden at kampen om 4.plassen ville bli vanskelig, men vi vet at vi kan spille bra, sier Benítez til Liverpool Daily Post.

- Vi vet at i besitter kvalitet. Det er bare et spørsmål om å ha troen. Når spillerne får en rekke med kamper sammen, vil vi forbedre oss.