Benítez håper å få Aquilani klar

Benítez håper å ha Aquilani tilgjengelig mot Wolves. Steven Gerrard får kanskje spille sentralt på midtbanen. Riera, El Zhar og Kelly fortsatt ute, men trioen kan være tilbake om to uker.

Alberto Aquilani gikk glipp av Wigan-kampen på grunn et problem med leggen. Rafael Benítez håper at Alberto Aquilani blir friskmeldt i tide til kampen mot Wolverhampton 2.juledag.

- Alberto jobbet med fysioterapeutene på tirsdag på grunn av smellen han hadde fått i leggen, men han skal trene med laget i dag. Forhåpentligvis blir han tilgjengelig til helgen, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Vi har to kamper på tre dager og deretter FA-cupen, så vi vil trenge Alberto. Han er en spiller med kvalitet, noe vi trenger, spesielt ettersom vi mangler Javier Mascherano.

Mascherano er suspendert de neste fire kampene, men har også en leddbåndsskade i kneet. Benítez kan velge å flytte Steven Gerrard ned på sentral midtbane.
- Jeg har benyttet Steven på midten tidligere, så det er et alternativ for oss. Vi har også Aquilani, Spearing og Plessis, så vi har alternativer. Vi må ta en beslutning.

Benítez bekrefter at Albert Riera, Martin Kelly og Nabil El Zhar fremdeles er på skadelisten, men håper å ha dem tilbake i spill like over nyttår.
- Riera, Nabil og Kelly er fortsatt skadet. De blir bedre, men er ennå ikke klare. Kanskje blir de tilgjengelig om to uker. Dette året har vi hatt for mange skader, så det vil bli bra for oss å få spillere tilbake.