Benítez roser N'Gog

Rafael Benítez uttrykker igjen hvor fornøyd han er med David N'Gog. Roque Santa Cruz mener Benítez ikke kan garantere topp fire-plassering. Bok om 1946/47-sesongen.

David Ngog har scoret seks mål hittil denne sesongen. Franskmannen har vist, spesielt i oppgjøret mot Wigan, at han kan være en god erstatter for Fernando Torres.
- Det er veldig vanskelig for en ung, fransk spiller å komme hit og ikke desto mindre erstatte Torres når han er skadet, uttaler Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Men han har gjort en veldig, veldig god jobb. Når man ser på David, så vet man at han kommer til å bli bedre for hvert år. Man kan se på hver treningsøkt at han utvikler seg.

- Han besitter kvalitet, og det er viktig for oss nå og i fremtiden. Hvis sjansen byr seg, vet vi at vi kan bruke Fernando og David som et par.

- Når man har spillere med kvalitet, er hovedsaken at de kan være i stand til å spille i ulike posisjoner. Og vi kan benytte oss av det. Det gir deg flere alternativer.

Santa Cruz: - Tror ikke man kan garantere topp fire
Rafael Benítez sa før Wigan-kampen at garanterer at Liverpool havner blant de fire beste i Premier League denne sesongen. Manchester Citys Roque Santa Cruz mener det er vanskelig å garantere noe i fotball.
- Jeg tror ikke man kan garantere noe som helst. Det er vanskelig å garantere noe, spesielt når det ikke går i riktig retning, som med Liverpool, uttaler Santa Cruz til Daily Express.

- Det går ikke slik det ønsker for dem, og å garantere noe i en slik situasjon er vanskelig.

Bok om 1946/47-sesongen
"At the End of the Storm: The remarkable story of Liverpool FC's greatest ever league title triumph - 1946/47" , skrevet av Gary Shaw og Mark Platt, er en relativt ny bok på markedet. Den tar for seg første sesong etter 2.verdenskrig, og hvordan Liverpool tok sin femte ligatittel. Boken koster £12,99, og kan bestilles på bokens hjemmeside.