Benítez vil avslutte året med seier

Benítez vil ha tre poeng i årets siste ligakamp. Forventer en vanskelig bortekamp mot Aston Villa, og advarer mot Aston Villas angrepsspill og gode dødballer. Må passe opp for flere av deres spillere.

Rafael Benítez ønsker å avslutte 2009 med seier når Liverpool møter Aston Villa på Villa park i morgen klokken 20.45. Villa innehar 4.plassen, men avstanden har krympet til fem poeng etter Liverpools seier mot Wolverhampton og Aston Villas tap mot Arsenal.
- Jeg synes det alltid er viktig å vinne. Hvis vi kan klare det mot Aston Villa, vil det være fantastisk, sier Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Villa gjør det meget bra, så det er en viktig kamp for oss. Du vet at det alltid kommer til å bli vanskelig når du reiser til Villa Park. Vi må være klare, og vi må prestere bra.

Benítez er klar over Birmingham-lagets kvaliteter i angrep og på dødballer. Aston Villa vant 3-1 da lagene møttes på Anfield i august.
- Å tape 1-3 var et meget tøft resultat å svelge fordi vi var mye bedre i 2.omgang frem til vi ga bort et straffespark.

- Vi vet at de er farlige på dødballer. De har noen svære spillere, og vi må være påpasselige.

- De har noen gode spillere som Ashley Young (suspendert, red.anm.), Gabriel Agbonlahor, James Milner, som spiller veldig bra, og John Carew. De er farlige i angrep.