Benítez vil hjelpe Ferguson

Benítez har skrevet et brev til Ferguson for å tilby sin hjelp etter at United-managerens barnebarn ble stygt skadet i en bilulykke. Ferguson overrasket over manglende gratulasjoner.

Rafael Benítez og Alex Ferguson har under vårsesongen gått til stadige verbale angrep på hverandre under pressekonferanser, men det personlige forholdet kan være i ferd med å bli bedre. Liverpools manager har skrevet et brev til Ferguson etter at Manchester United-managerens barnebarn ble stygt skadet i en bilulykke for en tid tilbake.

Benítez, som selv er far til to jenter, tilbyr seg å hjelpe mens 10-åringen Charlie Ferguson ligger på Alder Hey barnesykehus i Liverpool.
- Det er en intens fotballrivalisering mellom dem, men det er alt - en fotballrivalisering. Alt som har blitt sagt har blitt konstruert for å oppnå en fordel på banen. Men når det kommer til slike ting, er Rafa en familiemann som forstår eksakt hva Sir Alex gjennomgår, sier en kilde på Anfield til Daily Mirror.

- Han ønsker å hjelpe til på en hvilken som helst måte. Rafa vet hvor vanskelig det må være, og han føler med en managerkollega som han respekterer som person og en familiemann som seg selv.

Charlie gjennomgikk en seks timer lang operasjon etter bilulykken der moren, ekskona til Fergusons sønn Darren, også ble skadet.
- Rafa ønsket at Sir Alex skulle få vite at dersom han eller familien trengte noe mens ungguttene var i Liverpool, kunne de bare spørre.

Overrasket over manglende gratulasjoner
Rafael Benítez gratulerte Manchester United med ligagullet forrige uke, men vegret seg for å berømme Alex Ferguson.
- Jeg ble overrasket. Det har vært en stor sesong for oss, og jeg bryr meg ikke særlig om noen andre, sier Ferguson til pressen.