Benítez vurderer Albiol

Daily Post hevder Benítez vurderer å hente Raul Albiol som en eventuell erstatter for Agger. Ny ettårskontrakt for Sami Hyypiä? Hertha vurderer spillersalg for å finansiere kjøp av Voronin.

Rafael Benítez vurderer å hente Valencias forsvarer Raul Albiol dersom Daniel Agger ikke forlenger sin kontrakt, skriver Liverpool Daily Post. Manageren ser på midtstopperalternativer, og Albiol virker å være det fremste alternativet selv om Valencia har satt en prislapp på £18M for 23-åringen.

Valencia rapporteres å ha en gjeld på £400M, og er ute etter økonomiske midler. Benítez tror visstnok at spilleren kan hentes for halvparten av prisforlangende.  Albiol var i ungdomsystemet i Valencia under ledelse av Eduardo Macia, som nå er sjefsspeider på Anfield, da Benítez var trener i klubben. Skysports.com har tidligere avslørt at Liverpool har hatt representanter tilstede på Mestalla for å følge Albiol.

Benítez ønsker svært gjerne å beholde Agger, men jo lenger det går uten at midtstopperen underskriver ny kontrakt så blir det mindre og mindre sannsynlig at spilleren blir værende på Anfield. 24-åringens kontrakt utløper sommeren 2010. AC Milan og Juventus er blant flere klubber som følger den tidligere Brøndby-spilleren.

Ny kontrakt for Hyypiä?
Benítez er i gang med å planlegge spillertroppen for neste seosng, og det ligger an til at Sami Hyypiä får en kontraktsforlengelse på ett år. Finnens nåværende avtale går ut etter sesongslutt.
- Sami har vært her i nesten 10 år nå, og har alltid spilt store deler av sesongen, nesten ikke gått glipp av en kamp, uttaler Carragher til Liverpool Daily.

- Han har nesten ikke hatt en dårlig kamp heller, og i de tider han har det, så lar han det ikke påvirke formen.

- Han har fått kritikk et par ganger, men han har alltid hatt viljestyrke til å komme igjennom disse periodene.

- Toppspillere slår tilbake når de har fått et tilbakeslag, og Sami er en slik spiller.

Forhenværende Liverpool Echo-journalist Chris Bascombe har tidligere nevnt at Rafael Benítez ville tilby finnen en kontrakt som spillende trener.

Hertha vurder salg for å finansiere kjøp
Hertha Berlin antyder at de kan komme til å selge spillere for å få til en permanent avtale med Andriy Voronin. Ukraineren har så langt vært en stor suksess i Bundesliga, og de skal være villige til å gi £4M for spilleren.
- Å selge spillere er alltid en mulighet så vi kan finansiere nye kjøp. Ved å selge gir det oss mulighet til å bygge opp troppen, uttaler Hertha-manager Dieter Hoeness.

- Vi kan selge spillere og bruke mindre summer på nye kvalitetsspillere.