Benítez berømmer viljestyrken

Liverpool hadde problemer på spillefronten både før og under kampen. Benítez berømmer spillernes viljestyrke. Mark Hughes mener City fortjente tre poeng. Stephen Ireland føler seg ranet.

Liverpool spilte 2-2 mot Manchester City. Martin Skrtel nettet sitt første mål for Liverpool da han sendte hjemmelaget i ledelsen like etter pause. Emmanuel Adebayor og Stephen Ireland snudde kampen for City. Fra tv-bildene kunne det virke som Stephen Ireland var i en hårfin offsideposisjon, men Yossi Benayoun sørget for balanse i regnskapet minuttet senere.

Liverpool stilte uten Fernando Torres og Glen Johnson, mens Daniel Agger og Ryan Babel ble skadet i løpet av første halvdel av 1.omgang.

- Det ble en dårlig start fordi vi testet noen spillere tidlig om morgenen. Johnson følte seg ikke sikker og kunne ikke starte. Så vi måtte flytte Carra ut på høyre, sa Benítez til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Så hadde vi alt i orden før vi fikk et nytt problem og enda ett. Vi måtte skifte noen spillere, og vi visste at noe spillere ikke var helt klare fordi de ikke hadde trent på lenge.

- Det var vanskelig fra begynnelsen. Da vi scoret, trodde jeg vi kunne klare det, City var imidlertid farlig på kontringer.

- Etter å ha sluppet inn to mål, kom laget fantastisk tilbake. Vi viste flott viljestyrke. Vi scoret mål og kunne hatt to på slutten. Med alle problemene vi har hatt så kjemper vi fortsatt.

- Vi kan ikke være fornøyd når vi spiller uavgjort hjemme, men vi har en kampplan og så mister vi Johnson på morgenen, deretter Agger og så Babel. Vi måtte håndtere det, men reaksjonen til spillerne var fantastisk.

- Med de problemene vi hadde kan vi ikke spørre om mer fra spillerne.

Liverpool har spilt 2-2 i to hjemmekamper på rad.
- City har kvalitet. Dersom vi kan forbedre oss og spille på vårt nivå, kommer vi til å ende blant de fire beste.

- Vi vant seks kamper på rad. Jeg er sikker på at vi kan begynne en ny seiersrekke når vi får spillere tilbake.

Manchester City-manager Mark Hughes mener bortelaget fortjente alle poengene.
- Vi er skuffet fordi jeg synes vi var det beste laget i dag. Vi viste stor viljestyrke ved å komme tilbake etter å ha ligget under med ett mål. Vi lå an til å vinne, og det er frustrerende for oss å la en slik seiersmulighet gå fra oss. Det er det skuffende. Liverpool skapte virkelig ikke mange problemer for oss i dag, uttalte Mark Hughes til Sky Sports.

Stephen Ireland føler at City ble ranet for to poeng.
- Når vi ser tilbake på sesongen ved sesongslutt, vil vi trolig se på dette som et godt poeng. Vi føler oss likevel litt ranet, sa Ireland til Sky Sports.

- Vi spilte bra, kom foran, men slapp inn for tidlig. Det var veldig uheldig, men det kunne ha vært verre.