Benítez: - Maradona følger Insúa

Benítez tror Insúa før eller senere blir å finne på Argentinas landslag. Backen må imidlertid kjempe hardt med Aurelio og Dossena om en plass i LFC. Mascherano tatt ut til VM-kvalik.

Emiliano Insúa har spilt begge ligakampene hittil denne sesongen. Rafael Benítez tror at 20-åringens fremgang snart vil bli belønnet med en plass i Argentinas landslagstropp.
- Maradona ser på ham og Argentinas støtteapparat følger situasjonen. De vet hvor bra han gjør det, sier Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

- I fremtiden, jeg vet ikke hvor lenge, men før eller senere kommer han på landslaget.

Insua ser ut til å ha en stor fremtid i klubben. Rafael Benítez kan likevel ikke love ham fast plass på laget. Aurelio er nærmer seg comeback etter en kneskade, mens Dossena snart er i gang for fullt etter Confederations Cup.
- Vi visste at han var en spiller med potensial, og han forbedrer seg. Han har allerede noe erfaring for alderen, og han er ivrig etter å lære. For oss har han vært en god tilvekst. Forhåpentligvis kan han fortsette å spille bra.

- Han må kjempe med Aurelio, som er en spiller med ordentlig kvalitet, og med Dossena, en spiller med erfaring som jobber veldig hardt og spiller for Italia. Han må kjempe, men han vil få sine muligheter.

Diego Maradona tok nylig ut 19 spillere til VM-kvalifiseringskampene mot Brasil 5. september og Paraguay 9. september. Emiliano Insua er ikke blant de utvalgte, men det er Javier Mascherano.