Benítez med to ukers frist

Rafael Benítez er lykkelig i Liverpool, og han kommer til å bestemme seg i løpet av to uker om han vil akseptere et nytt kontraktsforslag fra klubben.

Rafel Benítez har lenge vært i forhandlinger med Liverpool om en ny kontrakt, men har foreløpig avslått hvert eneste av kontraktsforslagene som har blitt forelagt. Nå uttaler han til den spanske sportsavisen AS at han skal bestemme seg i løpet av to uker om han vil akseptere en ny fireårig avtale med klubben.
- Om to uker må jeg bestemme meg. Jeg er lykkelig her. Det finnes et utkast. Jeg har vært her i fem år, og alt vil bli lettere fremover, uttaler Rafael Benítez til den spanske sportsavisen AS.

Benítez har gjentatte ganger blitt linket til en trenerjobb i Real Madrid, men han virker svært lite lysten på en retur til Spania.
- Jeg ønsker et prosjekt som er mer eller mindre langsiktig. Jeg vil ikke arbeide dag for dag, avhengig av siste resultat, uten agenda og uten en idé å utvikle over en viss tid. Det jeg spør om er vanskelig i Spania. Langsiktige prosjekter finnes ikke, ikke som her i England.