Benítez skifter ikke system

Benítez har ikke tenkt til å skifte forsvarssystem eller få inn høyere spillere for å demme bedre opp på dødballer. Sporting Gijon ønsker å låne Itandje. Crowther på prøve i Bournemouth.

Rafael Benítez har ingen planer om å endre forsvarssystem selv om Liverpool slapp inn tre mål på dødballer mot Aston Villa i går. Alle fem scoringene de røde har sluppet inn denne sesongen har kommet etter dødballsituasjoner. Benítez ønsker ikke å starte en ny debatt om sonemarkering, og heller ikke vil han ha høyere spillere på laget.
- Vi er et lag som forsøker å spille fotball. Vi har spillere med kvalitet, uttaler han til Liverpool Echo.

- Hvis du har for mange store spillere, kan det bli vanskelig. Vi forsøker å spille ballen på bakken, prøver å få fart på ballen. Vi har skapt mange sjanser ved å forsøke å spille på denne måten.

- 86 poeng (i Premier League forrige sesong) beviser at dette er et godt stystem. Å slippe inn bare ti mål fra dødballer forrige sesong beviser også at dette er et godt system.

- Selvsagt kan vi alltid forbedre oss, og vi skal forsøke å bli bedre.

Gårsdagens tap var Liverpools første hjemmetap i ligaen på 31 kamper.

Sporting Gijon vil låne Itandje
Ifølge den franske sportavisen L'Equipe har Sporting Gijon kommet med en forespørsel om å låne Charles Itandje. Franskmannnen var i samtaler med greske Panionios om en overgang tidligere i sommer, men kom ikke til enighet om de personlige betingelsene.

Crowther på prøve i Bournemouth
Liverpool FC ble enig med Ryan Crowther om å avslutte spillerens kontrakt i forrige uke. Den 20-årige kantspilleren skal prøvespille for Bournemouth. Han er blant de utvalgte når League Two-klubbens reservelag møter Salisbury City på Dean Court i dag.