Benítez: - Skrtel spiller kanskje

Benitez sier at de vil ta en avgjørelse i morgen om Skrtel spiller mot Stoke. Agger ute i enda to-tre uker. Carragher friskmeldt. Riera ikke på vei til Spania. Tålmodighet viktig mot Stoke.

Martin Skrtel kan være tilbake mot Stoke. Det var den overraskende beskjeden Rafael Benítez kom med på dagens pressekonferanse. Spillerens agent uttalte tidligere i dag at midtstopperen ville være ute i to uker. Daniel Agger er definitivt ute, mens Carragher er spilleklar.
- Vi må vente. Daniel Agger vil være ute i minst to eller tre uker. Skrtel trente i formiddag, og vi vil ta en avgjørelse i morgen. Carragher er ok, sa Benítez på dagens pressekonferanse.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken. 

Det har også versert rykter i media om at Albert Riera kan være på vei tilbake til Spania.
- Nei, det er ikke sant, svarte Benítez.
Det er i første rekke Barcelona som skal være interessert i kantspilleren.

Rafael Benítez fikk spørsmål om formen til Torres etter spill for Spania i Confederations Cup.
- Sommeren har vært vanskelig for noen spillere. De spanske spillerne og Dossena har kanskje trent i 15 dager, ikke mer. De ønsker å komme i form, men det er ikke lett. Fysisk kan de kanskje være mer eller mindre klare, men så trenger de kampformen. Du har behov for å spille kamper.

- Torres er ikke sliten, men kampform er noe du bare kan få i løpet av sesongen.

Stoke, morgendagens motstander, var det eneste laget Liverpool ikke klarte å score mot sist sesong. Steven Gerrard hadde riktignok ballen i nettet i hjemmekampen, men målet ble tvilsomt annullert for offside. De røde spilte uavgjort hele syv ganger på Anfield i 2008/09.
- Tydelig mistet vi noen poeng, men vi vant også noen kamper helt på slutten. Du vet aldri hva som avgjorde, men én eller to uavgjorte kan ha utgjort forskjellen.

- Jeg tror også timingen er viktig om du spiller uavgjort når du kunne ha lagt press på et annet lag.

- Uniteds kamp mot Aston Villa og det berømte straffesparket mot Tottenham forrige sesong utgjorde også en stor forskjell.

Glen Johnson er ett av to sommerkjøp.
- Vi signerte Johnson for å bli mer offensive, kommenterer Rafa.

Stoke er kjent for å satse mye på lange baller og faste situasjoner.
- De har gjort det bra i de kampene de har spilt. Manageren er lur. Han benytter spillerne veldig bra. De er fysiske, men også godt organiserte. De forsøker å spille på styrkene sine.

Liverpool har endelig hjemmekamp, og kan nå benytte anledningen til å slå tilbake etter det skuffende tapet mot Tottenham.
- Det er alltid bra for oss å spille hjemme. Den første kampen foran egne supportere, og vi vet om de uavgjorte kampene fra i fjor. Vi må forbedre oss. Vi må spille bra. Vi må skape sjanser, og vi må ta vare på sjansene. Slik er det. Vi må holde bra på ballen og være tålmodige fordi vi får sjanser.

Benítez fikk også spørsmål om valgmulighetene i angrep.
- Vi snakker alltid om Gerrard og Torres som vi bruker som spisser, men vi har også Voronin, Babel, N'Gog og Kuyt. Vi har nok spillere. Saken er at Torres og Gerrard er nøkkelspillere for oss. Normalt spiller de flere kamper enn de andre, og de må være skadefrie.

Benítez mener at ny teknologi kanskje er løsningen for å vurdere situasjoner som da Voronin ble lagt ned i straffefeltet på White Hart Lane. I kampen mellom Crystal Palace og Bristol City ble Palace fratatt en soleklar scoring.
- Kanskje trenger vi teknologi i fremtiden, Jeg har alltid vært i mot det, men kanskje trenger vi det nå. Dere så at et mål ble annullert her om dagen i Championship. Kanskje det blir nødvendig i fremtiden.