Benítez vil ha «Fortress Anfield»

Rafael Benítez oppfordrer spillerne til å hente alle poengene mot Villa og sørge for at Anfield blir et fort denne sesongen. Han vil se de røde gå ut i høyt tempo og skape sjanser de første minuttene.

Rafael Benítez ønsker å se Liverpool vinne hjemmekampene denne sesongen. I 2008/09 endte hele syv ligakamper på eget gress med poengdeling, og det var trolig nok til at ligagullet havnet på Old Trafford istedenfor på Anfield. Onsdagens 4-0-seier ga kanskje en pekepinn på hva som kan være på gang. De røde har nettet hele 28 ganger på de seneste åtte hjemmekampene. Benítez håper at spillerne kan gå ut i høyt tempo mot Aston Villa.

- Vi har snakket om å sette press på lagene fra begynnelsen av på Anfield, sier Benítez til Livepool Echo.

- Dersom vi kan skape noen sjanser i de første få minuttene, vil det sende ut et godt signal. Det er viktig å vise lagene vårt ønske om å vinne. På hjemmebane har vi fantastiske fans som drar oss fremover.

- Det er avgjørende at hjemmeformen er god. Lagene vet allerede at det er vanskelig å komme til Anfield. Flere kamper vi vinner, jo vanskeligere vil de innse at det er.

Liverpool knuste Villa 5-0 i mars. Benítez håper at spillerne kan vise samme takter.
- Vi var inne i en god periode på den tiden. Vi spilte virkelig bra og scoret mange mål.

- Det var veldig positivt. Forhåpentligvis kan vi spille på samme nivå mot Villa igjen. Spillernes selvtillit etter Stoke-kampen er høy, men dette kommer til å bli en helt annerledes kamp.

- Villa er et godt lag med kvalitet og hurtighet. De har også mye erfaring. Men nå har vi mer selvtillit. Jeg tror det kan bli lettere å spille bedre.