Benayoun mister Thailand-kampen

Yossi Benayoun sliter med en ankelskade. Benítez vil matche spanjolene forsiktig ettersom de kun har trent i to dager. Uvante klimatiske forhold.

Liverpoolfc.tv melder at Yossi Benayoun sliter med å bli kvitt en ankelskade, og israeleren spiller ikke mot Thailand i morgen.

Spanjolene matches forsiktig
Liverpool er godt i gang med forberedelse til onsdagens kamp mot Thailand. Rafael Benítez tror at spillerne vil få en tøff kamp i uvante klimatiske omgivelser.
- Forholdene her borte er annerledes. Da vi trente i morges, var det varmt og fuktig. Det er nytt for oss. Spillerne avla en økt med vekter og så litt arbeid med ball. De jobbet alle hardt, men i morgen kveld er jeg sikker på at Thailand kommer til å løpe mer enn oss. Vi må være organisert og forberedt, uttaler Benítez ifølge Liverpoolfc.tv.

Benítez ønsker å gi så mange som mulig av de 28 spillerne spilletid. De lokale supporterne vil da få sjansen til å se Fernando Torres i aksjon, men manageren innrømmer at det blir mindre minutter på Fernando Torres, Alvaro Arbela, Albert Riera, Xabi Alonso og Pepe Reina enn de andre. Også Andrea Dossena kom også nylig tilbake etter spill i Confederations Cup.
- De spanske spillerne kom tilbake sent. De har bare trent i to dager. Vi må håndtere dem forsiktig, spesielt under disse forholdene.

- Flesteparten i troppen vil få ta del i kampen.