Benayoun spiller neppe 90 minutter

Yossi Benayoun tror ikke han er i stand til å spille 90 minutter mot Debrecen i kveld, men har ingenting i mot å starte kampen. Han er overrasket over hvor raskt hamstringskaden har blitt leget.

Yossi Benayoun ble frisk av sin hamstringskade på rekordtid, og er full av lovord om den kontroversielle behandlingen han fikk av serbiske Mariana Kovacevic. Israeleren avslører at Kovacevic benyttet morkakevæske fra et menneske, ikke fra en hest, som først rapportert.

- Jeg har lest så mange forskjellige historier om behandlingen jeg fikk, men jeg er ikke bekymret i det hele tatt. Det ble ikke brukt stoffer fra dyr, og det var ingen injeksjoner. Legen har behandlet en rekke spillere, og ser ut til å være svært anerkjent, uttaler Benayoun til Liverpool Daily Post.

- Hun forklarte alt til meg på forhånd, og fortalte at hun benyttet morkakevæske fra en kvinne. Ingenting gikk rett inn i selve muskelen. Væsken ble massert inn i huden rundt skadestedet, legger han til.

- Behandlingen førte til at jeg kunne spille igjen allerede to uker etter at jeg pådro meg skaden. Når jeg kjente hamstringen ryke i kampen mot Birmingham, signaliserte jeg til benken at jeg ikke kunne fortsette. Da trodde jeg aldri at jeg skulle være tilbake på banen så raskt. Jeg er glad for at jeg er tilbake allerede nå, og det beviser bare hvor godt denne behandlingen fungerer.

Benayoun kom innpå som innbytter for en skadet Ryan Babel allerede etter 19 minutter i helgens kamp mot Manchester City, men ble dyktig sliten og ble byttet ut igjen fem minutter før slutt. Nå kan han få en plass i startoppstillingen mot Debrecen i kveld.

- Det var i grunnen åpenbart at jeg ikke var klar for å starte kampen mot Manchester City, og dessverre ble Agger og Babel skadet, slik at jeg måtte inn tidlig. Dersom jeg kan spille i kveld, er det flott. Det er alltid godt å vite at treneren ønsker deg på laget, og jeg ønsker å bidra i håp om at vi kan gå videre fra gruppen. Men jeg tror ikke jeg er i stand til å spille hele kampen. Jeg tror ikke det er realistisk, etter å ha trent så lite i det siste. Alle i troppen vet hvordan min tilstand er, og jeg prøver å trene meg i form igjen. Jeg vil gjøre så godt jeg kan.

- Dette er en viktig periode for laget og for manageren. Vi har hatt noen skuffende resultater, men manageren har bevist hvor dyktig han er over mange år, så jeg tror ikke han vil bli avskjediget. Dersom lykken snur med hensyn til skader og marginer, vil alt snu seg for oss.