Benayoun ut på båre

Benayoun måtte forlate banen etter 77 minutter med en strekk i den ene leggmuskelen i Israels VM-kvalifiseringskamp. Kuyt scoret fra krittmerket. Målgivende av Gerrard. Torres fikk 88 min.

Yossi Benayoun måtte forlate banen på båre etter 77 minutter i Israels VM-kvalifiseringskamp mot Hellas i Ramat Gan. Ifølge uefa.com dreier det som en strekkskade i den ene leggmuskelen. Midtbanespilleren regnes som tvilsom til bortekampen mot Hellas på onsdag. 28-åringen var akkurat tilbake etter en hamstringskade som han pådro seg på trening 7.mars. I kampen for øvrig var Benayoun anonym i første omgang. Hellas tok ledelsen like før pause ved Portsmouths Theofanis Gekas, men Israel kom tilbake til 1-1. I det 55.minutt spilte nemlig Benayoun frem Omer Golan som ved nærmeste stolpe satte ballen i nota.

Dirk Kuyt har denne uken slitt med et hamstringproblem, men spilte samtlige minutter i Nederlands 3-0-seier mot Skottland i Amsterdam. 28-åringen satte inn de oransjes siste mål, fra straffemerket i det 77. minutt. Klaas-Jan Huntelaar hadde blitt lagt i bakken i straffefeltet av Christophe Berra. Ryan Babel var verken på banen eller benken for Nederland. Nederland har tatt tolv av tolv mulige poeng i Norges gruppe.

Fernando Torres spilte 88 minutter og Xabi Alonso 90 minutter, begge tilsynelatende uten problemer, da Spania vant 1-0 mot Tyrkia i en VM-kvalifiseringskamp på Santiago Bernabeu. Pepe Reina, Alvaro Arbeloa og Albert Riera var benkeslitere. Kampens eneste mål ble satt inn av Gerard Pique etter en time. Spania har fem seirer av fem mulige i gruppe 5, og ligger hele seks poeng foran Bosnia-Hercegovina på 2.plass.
Spanias lag: Casillas; Sergio Ramos, Albiol, Piqué, Capdevilla; Senna, Xabi Alonso; Xavi, Cazorla (Silva 78); Fernando Torres (Llorente 88), Villa (Mata 63).

Steven Gerrard spilte 1.omgang, i en relativt fri rolle ute på venstrekanten på midtbanen, da England vant hele 4-0 mot Slovakia i en privatlandskamp på Wembley. Liverpool-kapteinen kom frem til dødlinjen og slo et hardt, lavt innlegg i det 7.minutt. Heskey dukket opp ved nærmeste stolpe og styrte ballen i mål foran en uoppmerksom Martin Skrtel. Gerrard hadde også et par gode muligheter til å score selv. Skrtel, som spilte 90 minutter, virket preget av stundens alvor, og hadde ingen god dag på jobb for Slovakia. Wayne Rooney økte til 2-0 i det 70.minutt, da det sviktet i markeringen i midtforsvaret til gjestene. Frank Lampard smatt mellom midtstopperne og la på til 3-0 tolv minutter senere. Manchester Uniteds Wayne Rooney scoret kampens siste mål i tilleggstiden.

Sami Hyypiä fikk et hyggelig gjensyn med Millennium Stadium. Midtstopperen spilte samtlige minutter i sin landskamp nummer 97 da Finland beseiret Wales, som er under ledelse av Anfield-legendene John Toshack og Roy Evans, med 2-0 i VM-kvalifiseringsgruppe 4. Jonathan Johansson scoret kampens første mål tre minutter før pause etter strålende forarbeid av tidligere Liverpool-spiller Jari Litmanen. Shefki Kuqi kontret inn 2-0 på overtid. Også eks-røde Craig Bellamy og Daniel Sjölund tok del i oppgjøret i Cardiff.

Daniel Agger ble kåret til Danmarks beste i 3-0-seieren mot Malta i Ta'Qali.
- En solid innsats uten at det ble briljant. Gikk til i nærkampene og viste den viljen som manglet hos flere, skriver dansk TV2.
- Jeg tror vi skal være glade for å komme herfra med seier. De hadde faktisk noen gode teknikere med litt hurtighet, men vi fikk kontroll på dem, uttalte Agger som spilte samtlige minutter. Danmark topper gruppe 1 med 10 poeng på fire kamper.

Landslagskaptein Javier Mascherano ledet Argentina til en enkel 4-0-seier mot Venezuela. Lionel Messi, Carlos Tevez, Maxi Rodriguez og Sergio Agüero scoret i Buenos Aires, og Mascherano var på banen hele kampen.

Italia beseiret Montenegro 2-0 på bortebane. Andrea Dossena var ikke blant de 18 spillerne i Italias tropp til dagens kamp.

Marokko tapte skuffende 1-2 i en VM-kvalifiseringskamp mot Gabon. Nabil El Zhar var ikke involvert i Casablanca.

Sist oppdatert: 29.03.2009 01:21