Benekter interesse for Hunt

Ifølge Liverpool Echo avviser Liverpool FC at de er interesert i Werder Bremens Aaron Hunt. LFC regner med liten transferaktivitet i januar. Billett- og tv-info Arsenal i Carling Cup.

Dominic King, arvtager til Tony Barrett i Liverpool Echo, skriver at Liverpool tilbakeviser rapporter som setter Anfield-klubben i forbindelse med Werder Bremens stjerneskudd Aaron Hunt. Det har blitt hevdet i tysk presse at Liverpool planlegger et kjøp av 23-åringen i januar.

Hunt, som har scoret tre mål på de seneste tre Bundesliga-kampene og er tysk U21-landslagsspiller, står uten kontrakt etter inneværende sesong og har tiltrukket seg oppmerksomhet fra en rekke klubber i Europa.

De samme rapportene antydet også at Rafael Benítez sto klar til å friste Werder Bremen til en handel ved å la Ryan Babel inngå i en bytteavtale.

Hunt skal ikke stå på Benítez' handleliste for januar, og klubben regner heller ikke med å gjøre store forretninger når overgangsvinduet åpner over nyttår.

Benítez forventes å være tilbake på Melwood i dag etter 0-2-tapet mot Chelsea. Den kommende uken vil bli rolig på Melwood ettersom en rekke førstelagsspillere er på landslagoppdrag.

Billett- og tv-info Arsenal i Carling Cup
Liverpool har fått 5254 billetter til den direktesendte tv-kampen i Carling Cup mot Arsenal på Emirates Stadium 28.oktober klokken 20.45. Billettene koster £10 for voksne og £5 for barn, og selges til sesongkortholdere og medlemmer/Fan Card-innehavere som kjøpte billett til Leeds-kampen 22.september. Salget starter 9.oktober.

Canal+ opplyser at 4.rundekampen sendes direkte på Canal+ Sport 2.